pondělí 22. února 2021

Zdeněk pohlreich multicooker

Vařit, dusit, péct — prostě cokoliv. Co dělat v zimě jiného než dlouze a pomalu vařit? Multicooker a receptů Zdeňka Pohlreicha — zimní partner blogu 13.


Všechno navíc funguje automaticky, takže jen zmáčknete tlačítko příslušného programu a za půl hodinky. Známý kuchař v pěti dílech internetové cooking show představí recepty, které vysvětlují koncept chytrého vaření „na jedno tlačítko“. Dneska mám chuť udělat dvě věci. Svíčková na smetaně, respektive svíčková neboli hovězí na smetaně je bezesporu typické české jídlo. Neshody ale panují v tom, zda jej.


Součástí jsou dvě varianty polévek, těstovin, recepty z drůbeže, hovězího, jehněčího či zvěřiny přes ukázku z vegetariánské a asijské kuchyně až po. Vítám vás u sebe doma, ON-LINE. Najdete zde všechny informace o tom, co dělám a proč to dělám. TV pořady, knihy, kurzy, akce či produkty. Výhodou je 3D ohřev, který zaručuje rovnoměrnou přípravu.


Vyzkoušejte ověřené recepty kuchaře Zdeňka Pohlreicha. Naučíte se uvařit oblíbená jídla české i zahraniční kuchyně. Ve videoreceptech Zdeňka Pohlreicha se dozvíte praktické tipy nejen na letní grilování.


Bonusové recepty, které se nevešly na DVD najdete tady. V ukázce se salátem Caesar mě zaujal šéfkuchař Pohlreich. V opravdické kuking-šou ho vidím podruhé v životě a už zase třímá v pravici butelku. Disponuje taktéž funkcí odloženého startu a vaření si tak můžete naplánovat až s hodinovým předstihem, stejně tak dlouhou dobu dokáže udržet optimální teplotu pokrmu v hrnci a zachovat nutriční hodnoty.


Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je. A u paelly stejně jako u rizota platí: když pochopíte základní princip - stačí mrknout na úvodní video - tohle jídlo si zamilujete. A začnete si užívat i jeho nejrůznější obměny. Někdy ho používám i na to, aby udržoval maso s omáčkou teplé, když mám hosty na několikachodové menu, protože už se nic nepřipaluje, neredukuje, zato můžete kdykoli, jak se to bude hodit, ihned podávat.


Obsahuje receptů pro mlsné české jazýčky. Obsaženy jsou dvě varianty polévek, těstovin, recepty z drůbeže, hovězího, jehněčího či zvěřiny, nechybí ukázka z vegetariánské. Ten ale diváky příliš nenadchnul.


Pouhé dvě epizody stačily ke zformulování jasného názoru i mnohým divákům, kteří show podrobili kritice přímo na facebookové stránce televize Prima. Neverila som však, že je varenie v tomto inteligentnom hrnci také jednoduché ako to prezentuje on, až pokým som s ním nemala osobnú skúsenosť. Veď nie darmo sa vraví, človek uverí. Zdeněk Pohlreich se navzdory prohlášením, že v televizi končí, vrátil v pořadu Superšéf. Oficiální web Zdeňka Pohlreicha.


Zapněte multicooker na funkci FRY. Na oleji 2- minuty opečte pokrájený pórek a celer, aby změkly, až zesklovatěly. Přisypte nastrouhanou oloupanou řepu a mrkev, přidejte na kostky nakrájené brambory a telecí maso.


Práve vďaka nemu, respektíve jeho víkendovým videám, ktoré natočil, som sa o multicookri dozvedela. Chytrý hrnec představuje univerzální nádobu , která v sobě skloubí funkce klasické pánve, běžného hrnce, obří trouby, samostatného pařáku a fritézy. Nov Pohlreich a svíčková na smetaně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky