čtvrtek 21. dubna 2016

Chladící podložka pod notebook test 2015

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Vyplatí se chladicí podložka pro notebook ? Chladící podložka pod notebook do úhlopříčky 17. Ještě připomínáme, že psaní na naklopené klávesnici není po několika hodinách příliš komfortní, ačkoli z počátku může jít o vítanou změnu.


Ke stojanům pod notebook , ke kterým se tato chladící podložka řadí, je nejvhodnější přikoupit ještě externí klávesnici. Test chladicích podložek pod notebooky - 2. Chladicí podložky pod notebooky zatím nemají moc velký úspěch díky nedůvěře uživatelů v jejich účinek. Proto jsme se rozhodli prolomit bariéry a zjistit jejich efektivitu chlazení v praxi. Recenze Zalman ZM-NCZalman ZM-NCje produkt známého jihokorejského výrobce počítačových doplňků a chladicích prvků.


Tento model v naší recenzi chladicích podložek pod notebook. Vzduch proudí zespodu nahoru, fouká směrem na notebook. Zalman ZM-NC- uvolnění jedné z mechanických pojistek plechu s perforací Někoho by mohlo napadnout, že bez plechové část bude proud vzduchu lepší a odvede více tepla, mě to napadlo, ale ve výsledku byla změna jen minimální, takže to dává jen velmi malý smysl. Pokud při práci na notebooku vyžadujete vyšší výkon a současně bezproblémový provoz, je vhodným příslušenstvím právě chladící podložka pod notebook.


Pokud se rozhodnete k pořízení chladící podložky pod notebook , měli byste brát v potaz základní parametry. Pokročilá chladící podložka obsahující pozici pro Serial ATA disk první nebo druhé generace. Jednoduše s ní rozšíříte kapacitu vašeho notebooku.


K dispozici máte také USB hub s trojicí výstupních portů. Jedná se o chladící podložku, takže samozřejmě perfektně chladí notebook. Unikátní mesh panel zvyšuje. Podložka , která notebook staví na šikmou plochu, tak bude mít poměrně velkou výšku, ovšem toto je asi jen prototyp, takže ve výsledku se to možná podaří udělat tenčí a praktičtější.


Termoelektrická chladící podložka pod notebook od Zalmanu: schéma konstrukce (Foto: Tom’s Hardware) Je tu asi jedna komplikace. Zkrátka, výsledky jsou velmi dobré a je až s podivem, že konstrukcí velmi podobná konkurence je na tom o dost hůře. Výsledná teplota byla změřena infračerveným teploměrem a naměřené hodnoty najdete v tabulce na konci článku. Regulace otáček ventilátoru funguje v rozmezí od 6do 7otáček za minutu. Brouzdám nějakou dobu po internetu a rozhoduji se, zda si koupit chladící podložku pod notebook.


Jeden tábor od nákupu razantně odrazuje (prý se jedná o placebo efekt a notebooku nijak výrazně nepomůže v ohledu na životnost součástek). Chladiaca podložka pod notebook – do uhlopriečky 17. I v této kategorii najdete relativně výkonné notebooky s procesory Kaby Lake, Full HD displeji, GB RAM a grafickými kartami, které podporují novější, ale méně náročné hry.


PC sestavy , odpověď (3zobrazení) Ahoj, potřebovatl bych poradit, koupil jsem si notebook MSI a potřebova bych poradit pro něj nejlepší chladící podložku. Při rozhodování o pořízení této podložky mějte na mysli i fakt, že v případě přehřátí psa zaplatíte u veterináře mnohem větší částku, než tisícovku…Nezapomínejte také na dodržování pitného režimu v těchto horkých dnech a menší zátěži pro pejsky, budou Vám vděční! Podložka je vybavena dvěma ventilátory, které začnou pracovat ihned po jejím zapojení do USB. Pomůcka se hodí i pro větší notebooky, svými rozměry 3× 2mm dokáže zchladit zařízení s úhlopříčkou až 16. Stojánek na notebook poskytuje nakloněnou pozici pro pohodlné psaní a ochranu před přehřátím.


Chraňte svůj počítač a zvyšte tak jeho výkon! Chrání počítač před přehřátím, chrání i Vás a předměty v okolí notebooku před horkem, prodlužuje tak jeho životnost a zvyšuje jeho výkon. Regulovatelná výška aretovaných poloh umožňuje nastavení požadovaného zorného úhlu. Výkonný ventilátor Optimální odvod tepla od notebooku zajišťuje výkonný ventilátor s možností vypnutí a nastavení do ideální polohy s ohledem na typ a velikost notebooku (možnost horizontálního posouvání ventilátoru cca 7cm vlevo a vpravo od středu podložky). Maximální komfort zajišťuje ergonomický design a vestavěný ventilátor mm.


Pořádek v tašce na notebook zajišťuje integrovaný systém péče o USB kabel. Inzerát Podložka pod notebook v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od tanja. Popis: Nova nepoužívaná, jen rozbaleny.


Plastová podložka a polstar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky