pátek 15. dubna 2016

Domácí majonéza z mléka

Domácí majonéza z mléka

Když mi včera kolegyně prozradila své nové tajemství, totiž nově získaný recept na majonézu z mléka a oleje namísto tradičních vajec, prohlásil jsem dvě věci: že tomu moc nevěřím, a že to není majonéza. Majonéza je vyšší dívčí. Má tendenci se srazit, ale pokud dodržíte přesně postup, zvládnete ji na jedničku. Víme, jak připravit dokonale jemnou domácí majonézu s pocitvým podílem žloutků i majonézu bez vajec.


Podívejte se na tři snadné recepty. Dokonca je aj bez vajec, je to vegánsky recept, v ktorom sú použité len rastlinné ingrediencie. Aj tatárska omáčka je z nej.


Do vysoké nádobky si nalijeme mléko a přiléváme olej - na díl mléka jsou díly oleje. Olej přidáváme, dokud není majonéza tuhá. Vyšlehanou majonézu ochutíme solí, octem, pepřem a hořčicí. Každý si vylepší podle své chuti. Za menej než sekúnd vám ukážeme ako si urobiť majonézu bez vajec.


Domácí majonéza z mléka

Páči sa vám takýto recept? Kliknite na lajk pri tomto videu a odoberajte náš kanál Ďalšie recepty od tejto. Rychlá domácí tatarka z mléka. Tématické fráze: domácí majonéza tyčový mixer domácí majonéza podle polreicha vyroba domaci majonezy domácí tatarka podle polreicha majonéza z mléka výroba majonézy domácí majonéza video domácí majonéza tyčový mixér-bez vajec jak vyrobit majonézu domaci majoneza z celých vajec majonéza z mléka a oleje domácí. V tomto videu najdete recept jak vyrobit majonézu z mléka a oleje Pokud potřebujete majonézu ale nemáte ji doma, můžete zkusit vyrobit majonézu domácí.


Tak už se také zapojuji mezi spokojené výrobce této majonézy. Asi před týdny jsem z ní udělala domácí tatarku a byla fakt výborná, moc chutnala. A jelikož jí bylo opravdu hodně, zůstala v ledničce a vydržela až do včerejšího oběda. Moc děkuji, je opravdu výborná. Vznikne nažloutlá máčka.


Domácí majonéza z mléka

Za stálého míchání přidávám olej a mléko. Začnu olejem a musím jen po troškách a vždy se musí ušlehat. Po zhoustnutí dám trochu mléka ,to se zředí a pokračuji olejem.


Hledáte tu nejlepší majonézu do vašeho štědrovečerního bramborového salátu? Zapomeňte na kupovanou a udělejte si domácí. Kromě toho, že je chuťově mnohem lepší, nejsou v ní žádné konzervanty ani dochucovadla a bramborový salát s ní bude prostě božský! Tak majonézu z mléka vidím poprvé, to rozhodně někdy zkusím.


Já mám na majonézu ještě jiný recept: z celých vajec a doslova bleskový. Dám do hrnku vejce, doleju najednou asi dl oleje, rovnou ochutím a projedu to tyčovým mixérem. Pizza se špenátem a artyčokem je velmi chuťově výrazná a kdo má rád špenátové pizzy, bude určitě velmi spokojený. Máme-li polotovar na pizzu ve tvaru placky už předem připravený, je jídlo hotové za pár. Přinášíme zajímavé tipy na lahodné dipy.


Co třeba veganská verze z nálevu z cizrny nebo jemná česneková varianta se smetanou? Domácí majonéza bez vajec? Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. V diskusii sa každý môže podeliť o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky