pátek 8. dubna 2016

Nerez konvička na mléko

Nerezová konvička na mléko. Ideální pro našlehání mléka na domácích kávovarech. Konvice na mléko nerez l. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předpokládaná dostupnost na prodejná. A jak jinak si takové mléko připravit než v kvalitní nerezové konvičce. Takzvaná lattiera pro šlehání mléka by vám rozhodně neměla chybět.


Snadná údržba a příznivá cena. Stylová konvička vyrobená z nerezové oceli je jednoplášťová a velmi dobře se udržuje. Zároveň ji nabízíme za příznivou cenu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lehce zaoblený tvar usnadňuje šlehání i regulaci proudu našlehaného mléka a ergo. Rozměry: objem l, pr.


Nerez konvička na mléko

Hodnocení produktu:. Kafone je česká značka, ktorá ponúka neustále široký sortiment káv, ktoré má vždy na sklade a pripravené k expedícii. Kafone patrí rodinnej spoločnosti GOOD BRANDS s. Brna sa rýchlo rozšírila aj na európske trhy.


Kladie dôraz na kvalitu a prináša vždy vynikajúce kávy s vysokým dátumom exspirácie. Luxusní konvička na mléko. Přemýšleli jste někdy o tom, že čerstvě nadojené mléko by bylo do vaší kávy lepší, než to krabicové? Pomůžeme vám trošku váše přání vyplnit.


Nerez konvička na mléko

Z této konvičky na mléko si můžete nadojit lahodné mléko při vaší snídnani či popolední kávě. Dá se použít i na borůvky nebo jiné tekutiny. Pokud si nedovedete představit svojí oblíbenou kávu bez mléka, neměl by vám chybět tvz. Díky vnitřní rysce vždy víte, jaké množství naléváte a předejdete plýtvání.


Vyrobena z nerez oceli o tloušťce mm. V konvičkách mléko snadno napěníte a navíc jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky. Vyberte si vhodnou nerezovou konvičku na mléko pod trysku s horkou párou. Nabízíme velké množství druhů a velikostí, včetně menších konviček, ve kterých můžete servírovat mléko či smetanu jednotlivě všem svým hostům.


Nacházíte se: Dojení Konve a víka, nerez , plast. Zaoblení konvičky totiž udrží pěnu uvnitř a mléko se pak chová přesně tak, jak potřebujete a očekáváte. K lepší manipulaci přispívá také ergonomicky tvarovaná rukojeť.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vysoce kvalitní konvička na mléko z nerezové oceli k přípravě mléčné pěny, vhodná také pro kávovar s tryskou na horkou páru. Dodejte vaší odpolední kávě styl.


Tato nápaditá konvička na mléko je vyrobená z dvojítého skla a po naplnění uvnitř konvčky uvidíte bílé vemeno z mléka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky