pátek 15. dubna 2016

Desky s klipem a5

Office Jednodeska s klipem A- modrá. Tuhá psací podložka s klipem. Konferenční desky AMilano formát A, provedení imitace kůže mat, kapsa na poznámkový blok A, 4-kroužková mechanika, psací podložka As klipem , kapsa na kreditní karty a doklady, vložky na vizitky. Nejprodávanější Plastové desky s klipem Nejprodávanější Plastové desky s klipem.


Desky s klipem a5

Zároveň se hodí i na přenášení dokumentů. Vybrat si můžete jednodeskové nebo uzavírací. Některé mají i praktický úchyt na tužku. Zde Vám nabízíme například desky pro řidiče s rychlosvorkou, desky s klipem , psací podložku, spisové desky a další sortiment kancelářských potřeb. Ideální pro přenos nebo prezentaci vašich dokumentů.


Vyrobeno z vysoce kvalitního PP materiálu s dlouhou životností. Praktický klip bezpečně chrání papíry před vypadnutím. Desky As klipem , dvojité, černé. Dvojdeska - uzaviratelná psací.


Desky s klipem a5

Plastová psací podložka, v horní části s klipem a kal. Průhledné barevné plastové desky s černým klipem pro snadné zakládání neperforovaných dokumentů. Zavírací podložka s klipem , na vrchní straně výkroj pro klip kuličkového pera.


Podložka psací As klipem uzavíratelná - modrá. Lze používat jako desky pro řidiče pro us. Velice praktickou pomůckou pro psaní nebo kreslení v terénu jsou desky s klipem.


V podstatě jde o psací podložku vylepšenou o možnost připevnění dokumentů. S chlopněmi, lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě. PP desky s klipem Leitz ColorClip ve svěžích WOW barvách s dvoubarevným efektem, ideální pro. Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů.


Spisové desky s tkanicí - oboustranně lakované, mramorové, prešpánové. Uzavíratelné desky se zipem. Rozměry 2x 3x mm. Jednodeska plastik As kovovým klipem nahoře Jednodeska Aplastik s klipem nahoře. Psací podložka As tvrdého pl.


As klipem , hnědá natural Zavírací desky. Sešity Apotisk, Polsko Bloky Bloky ABloky A. Zobrazit parametry Cena: Kč. V našem e-shopu najdete i desky s klipem.


PVC podložka s kvalitním klipem na středně objemné složky. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Desky s klipem a5

Nově přehlednější a rychlejší. Obšitá konferenční složka se zipem. Provedení imitace kůže. Abloky s kroužkovou vazbou, plastové desky Vázané a šité bloky v různých velikostech Abloky s kroužkovou vazbou.


Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky