úterý 26. dubna 2016

Nulová zóna u chladniček beko

Nulová zóna je speciální zásuvka, do které vniká chladný vzduch a udržuje místní teplotu blízko nule. Je vhodná k ukládání potravin, které se rychle kazí, například syrového masa nebo čerstvé zeleniny. To tak zůstane déle čerstvé, lednice s touto zónou bude ideální pro milovníky vaření a. Tím zajistíte ideální podmínky pro skladování ovoce, zeleniny nebo sýrů.


Perfektní podmínky pro uchovávání potravin přináší tato čtyřdveřová, kombinovaná chladnička s minibarem. Navíc je úsporná a do vaší domácnosti přichází s řadou praktických funkcí. Lednice s nulovou zónou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Beko RCSA 2K20W bílá kombinovaná lednice s mrazákem dole 20. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Moderní kombinovaná chladnička s atraktivním designem, displejem, beznámrazovou technologií Total No Frost, cirkulací vzduchu Multi Air Flow i přihrádkou My Zone.


Tím tak můžete ušetřit na výdajích za energ. Kombinovaná lednice Beko v en. Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay. Fill Your Cart With Color today!


U nás nakoupíte pouze originální díly a příslušenství, které zajistí správnou funkci vašich spotřebičů. Odborně poradíme Naši zástupci jsou odborně proškoleni a poskytnou vám odbornou a kvalifikovanou radu. Maso, ryby, které jsou určeny ke spotřebě za několik dnů. Další novinkou je Ionizátor, který neutralizuje bakterie a viry zodpovědné za.


Nejlevnější chladničky, jaké lze sehnat na českém internetu, naleznete na našem porovnáči cen HLEDEJCENY. Srovnáváme ceny ledniček v jednotlivých českých e-shopech a najdeme Vám tu nejlevnější. Pokud nakupujete pouze jednou za delší časový interval a poté potřebujete najednou uložit velké množství potravin, je dobré s tím počítat při pořizování spotřebiče.


U amerických chladniček se setkáte s objemem od 2litrů do 5litrů chladicí části a litrů až 2litrů v mrazicí části. V mrazničke sa nachádza špeciálna viacúčelová zóna , ktorú možno využiť ako mrazničku, chladničku či nulovú zónu s nastaviteľnou teplotou. Ten dále nabídne i možnost skladovat potraviny při poruše po dobu až hodin.


V chladicí části zase zaujme takzvaná nulová zóna s teplotou 0-3°C. Má také praktický dávkovač vody, stejně. V chladničce se nachází nulová zóna na uskladnění citlivějších potravin, na její otevření či špatné zavření vás upozorní zvukový signál, o rovnoměrné chlazení se stará ventilátor. Potěší i funkce no frost či super chlazení. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu.


Podívejte se na naší širokou nabídku. Chladnička má čistý objem 1l, což vám umožňuje uschovat větší množství potravin. Vnitřní prostor je pak rozdělen praktickými zásuvkami. Součástí chladicí části je také účelná Nulová zóna o objemu l. Nulovou zónu využijete na uskladnění náchylnějších potravin, je vhodná na.


Je to skvělá kombinovaná chladnička pro mladou rodinu nebo seniory se zahrádkou. Má větší mrazničku, než je u takto velkých kombinovaných chladniček běžné. Pokud máte chalupu, určitě tuto ledničku využijete i tam. Po vypnutí elektřiny dokáže udržet potraviny v. U chladničky je možné odejmout vrchní desku a tak ji zasunout pod kuchyňskou linku.


Antibakteriální ochrana zaručí, že vaše potraviny budou vždy nejen čerstvě vypadat, ale hlavně i chutnat. Je k něčemu nulová zóna v lednici? Dobrý den, chceme s manželem koupit novou lednici a zaujala nás funkce „ nulová zóna “, kde se udržuje nižší teplota a jiná vlhkost vzduchu než ve zbytku lednice, takže potraviny tam zůstávají déle čerstvé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky