čtvrtek 14. dubna 2016

Podstavec pod auto

Podstavec pod auto

Hľadáte kvalitné podstavce pod auto ? V našej ponuke nájdete podstavce s nastaviteľnou výškou a robustnou základňou pre opravy na podvozku áut za skvelé ceny. Při opravě automobilu je důležité dodržet bezpečnost. Podložení auta podstavci je jistě bezpečnější. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Podstavec pod auto

Nejoblíbenější produkty sekce Podpěry pod auto. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Minimální výška podstavce 2mm.


Bytelný podstavec pod auto o nosnosti t. Vedle heveru patří mezi základní výbavu dílny či garáže. Je určena k zajištění stability vozidla zdviženého heverem. Nabízíme podstavce pod automobil pro případ opravy.


Tuning a autodoplňky pro všechny typy vozů. Každý den nové články, recenze a tuning díly v e-shopu. Náhradní díly a pneumatiky. Dva kusy velmi kvalitních podpěr pro podstavec pod auto do tří tun. Prodám podstavec pod květináče,který svým tvarem připodobňuje starou váhu decimálku.


Stavitelná podpěra pod karoserii 3t (pár) s pojistkou GEKO Nastavitelná výška podepření Nastavení tyče s ozubenou tyčí Bezpečnostní pojistný kolík Balení obsahuje pár - 2ks podpěr Technické parame. Nabídka je platná do smazání inzerátu. Vhodná dekorace na zahradu,chatu,chalupu. Free Shipping Available. Check Out Auto Pod on eBay.


Podstavec pod auto

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Fill Your Cart With Color today! Speciální podstavce a podpěry pod auto nebo do dílny. Potřebujete zvednout a následně podepřít auto a nevíte jak a čím?


Na zvednutí Vám postačí hevér. Hevér ovšem není 1 jistota. Vybírejte si Podpěry pod auto podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vždy to chce k hevéru ještě pojistku a tím je právě podstavec pod auto , který společně s heverem udrží vozidlo bezpečně zvednuté. Pro sběratele, kteří chtějí být ke svým modelům šetrní a chtějí, aby se kola nelepila k podložce, nevytvářely se na nich případně plošky a odlehčily se závěsy kol, jsme připravili nabídku podstavců.


Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce. Podstavce pod modely aut. Detailní popis produktu. Stabilní podpěry pro kvalitní zabezpečení zvedaného automobilu.


Ideální pro odlehčení zvedáku. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky