čtvrtek 7. dubna 2016

Odolné telefony test

Odolné telefony se těší stále větší oblibě nejen u stavařů a milovníků outdoor turistiky. V posledních letech roste zájem o tyto modely i ze strany široké veřejnosti, která má zájem o telefony , které přežijí běžné pády bez většího poškození. Svoji zpevněnou konstrukcí zvládnou i extrémní zacházení a díky SOS tlačítku se dovoláte na předvolené číslo, i pokud máte na rukavice anebo nedokážete naklapat číslo ze seznamu kontaktů. Test outdoorových telefonů. Do této kategorie spadají zařízení s voděodolnosti i odolností proti pádu.


Odolné telefony test

Stupeň krytí IPuž je u těchto těchto obvykle vodotěsných telefonů běžným standardem. Krytky konektorů jsou obvykle velice kvalitní, ergonomie velice dobře promyšlená a nárazu vzdornost nepřekonatelná. Obvykle se jedná o nejlepší odolné telefony , které na trhu vůbec existují.


Do tejto kategórie spadajú zariadenia s vodoodolnosťou aj odolnosťou voči pádu. Výhodou takýchto mobilov je schopnosť prežiť aj v najnáročnejších podmienkach. Odolné mobilní telefony s cenou do tisíc korun Jde o nejnižší kategorii, přesto tu ale můžeme objevit odpovídající modely. Stupeň krytí, na který byste se měli zaměřit jako na určitý zákla je IP– přesně takový totiž odolá i složitějším podmínkám v terénu nebo třeba na stavbě.


Kromě chytrých jsme do testu zařadili i tlačítkové telefony a odolné telefony. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mobil. V podmienkach, kde bežné smartfóny trpia, sa odolné a outdoorové telefóny cítia ako doma.


Nemáme na mysli len čiastočnú odolnosť, ktorá je vlastnosťou mnohých súčasných smartfónov, ale ozajstnú rezistenciu voči nárazu, prachu a vode. Odolné smartphony zažívají v poslední době nevídanou popularitu. Nejenže se zvyšuje jejich odolnost, ale také neméně důležitá výbava. Zatímco dříve existovaly pouze odolné tlačítkové telefony , dnes jsou k výběr již plnohodnotné a nadmíru chytré modely. Díky své vybavenosti se tak nehodí pouze do náročného.


Odolné telefony test

Smartfóny majú zvyčajne hrubé telo a ich rámček je zložený z gumy, tvrdeného ABS plastu a ochranného skla. Stejně jako i ostatní produkty se dají rozdělit tyto odolné telefony do několika cenových kategorií. Pojďme si nyní říct o tom, co od těchto jednotlivých cenových kategorií můžete očekávat a jaké mobily si v těchto cenových kategorií vyberete. Poďte sa spoločne s nami pozrieť na najlepšie odolné telefóny, ktoré dominujú v odborných testoch a užívateľských recenziách. Outdoorové telefóny už dávno nie sú dinosaurami medzi telefónmi, ani nemajú obrnenú konštrukciu, v ktorej sa stráca malý displej.


CAT Bs Androidem se pyšní stupněm krytí IPa směle se tedy může řadit mezi odolné telefony. My jsme telefon podrobili několika zkouškám - vyprali jsme jej v pračce, prohnali. Daní za vyšší odolnost je bohužel hmotnost a horší uživatelský komfort, hlavně co se foťáku a procesoru týče.


Mobilní telefony Dnešní moderní mobilní telefony jsou hlavně kusem elektroniky a už jen z tohoto důvodu tam jistá náchylnost k rozbití vždy bude. Doporučujeme i velké porovnání mobilů. Tady je náš aktuální seznam tipů na nejlepší telefony a tablety na měsíc duben. Vyberte si kategorii, která vás zajímá, a postupujte od nejvyšších modelů k těm nejlevnějším. V aktuálním měsíci narazíte u prodejců na pokračující slevy, výprodeje a akční nabídky.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Vše díky robustní konstrukci, často s gumovými prvky, která outdoorový telefon dostatečně izoluje a zároveň pohlcuje veškeré otřesy. Mnohé kvalitné, outdoorové smartfóny sú tak odolné voči vode, prachu a rôznym iným časticiam (piliny z dreva, kameňov či železné piliny), tlaku ako aj silným nárazom. Náš test odolných telefónov vám predstavuje rebríček tých najlepších odolných telefónov, ktoré nájdete na trhu.


Dôkazom toho, že ide o odolné zariadenie je spĺňajúca certifikácia IP 68. Vďaka nej je smartfón odolný voči vode, prachu ale i napríklad snehu. Aj preto by malo byť základom odolné sklo. Dnes je v tejto kategórii štandardom takzvanej Gorilla Glass, ktoré existuje v niekoľkých variantoch a podporuje „nerozbitnosť“ telefónu.


Okrem kvality skla je dobré prihliadnuť k pozorovacím uhlom a čitateľnosti displeja pri práci za rôzne obtiažnych klimatických podmienok. Výjimkou jsou tlačítkové telefony s odolnými konstrukcemi, které díky speciálnímu krytí samozřejmě nabírají větší hmotnost a obvykle se jejich váha pohybuje okolo 1gramů. Stovky kategórií, tisíce výrobkov, milióny podrobností a používateľských recenzií na odolné telefóny. Ako sa v tom všetkom zorientovať? Za posledních pár let odolné telefony ušly pořádný kus cesty a kam se až dostaly vám ukáže Ulefone Armor který je právě teď na jejich špičce.


Ani telefony splňující tuto normu nejsou spojené jen s nejvyšší cenovou třídou, jak se někdy laická veřejnost mylně domnívá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky