středa 6. dubna 2016

Porkert mlýnek na mák

Pamatujete ten spolehlivý litinový mlýnek , kterým mlela vaše babička ořechy na vánoční cukroví? Mlýnek na maso PORKERT č. Nůž do mlýnku na maso PORKERT - karbonový. Sada nástavců na plnění klobás. Tvořítko na cukroví - aluminium. Na tělese je po obou stranách nápis PORKERT a na levé straně nožky je nápis CZECH REPUBLIC.


V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let. Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní.


PORKERT pro přípravu sekané, karbanátků, masa na špagety a jiných pokrmů z mletého masa mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti. Těleso a drtič jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, ostatní díly z ocel. Je možná regulace hrubosti mletí. Podívejte se na video a sdílejte jej. Podělte se o vlastní zkušenosti v komentářích.


Našli jste starý mlýnek , ale chybí vám k němu řezná deska (kolečko), nůž (křížek) nebo některá z částí strojku? Mák je čerstvě namletý a je jen na Vás, kolik cukru nebo dalších přísad do něj přimícháte. K pracovní desce se přidělávají pomocí šroubu. Hliníkový mlýnek na mák Těleso, drtič a klička jsou vyrobeny z nerez oceli, ostatní díly z hliníku, oceli, plastu a pryže. Povrchová úprava u tělesa, drti.


Vyvinuto a patentováno v. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mlýnek na mák. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Starý mosazný mlýnek Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. Pro upevnění k podložce slouží přísavka.


Standardně dodáván v modré barvě, jiné barevné varianty na objednávku. Nabízíme mlýnky na mák , které melou mák velmi jemně ale rychle. Ověřené a ozkoušené mlýnky Vás nezradí ani při velmi častém použití. Vybíráme pro Vás mlýnky na mák , které jsou snadné na údržbu a lehce se čistí. S mlýnkem HANDY na ideální hrubost hravě pomelete nejenom mák tak, abyste získali dokonalou konzistenci např.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Připravte si vlastní mletý mák podle vlastní chuti a preferencí! Porkert export-import s. S nerezovým mlýnkem na mák české výroby je to hračka a mák můžete mít vždy čerstvý.


Strojek je opatřen regulací, díky které můžete měnit jemnost mletí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky