pátek 22. dubna 2016

Desky a4

Desky a4

JETZT RABATT AUF IHREN GESAMTBETRAG! Boxy a desky na sešity. Box na sešity formátu A, zavírání na gumičky. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.


Desky a4

Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Konferenční desky ABoston. Spisová deska Aprešpán - černá 185. V nabídce jsou s plastovými bočními stěnami, uzavírají se na gumičku.


Alternativou desek na sešity z tvrdého kartonu jsou plastové desky na sešity. Jejich výhodou je jejich nízká váha. Pomohou vám udržet pořádek v papírech a zlepší přehlednost všech dokumentů, které je potřeba uschovat.


Desky a4

Vyberte si z naší nabídky desek na sešity velikostí Aa A5. Najdete u nás laminované školní desky na sešity a plastové desky. Nabízíme desky s gumičkou i bez gumičky, s pěknými motivy, např.


As 4kroužkovou mechanikou a klipem. Rádi bychom používali cookies, abychom uměli vylepšit vaši návštěvu na tomto webu. V současné době používáme pouze soubory cookie, které jsou nezbytně nutné pro správnou funkci našich webových stránek. Desky AL AH1slabé matné. Transparentní zakládací obal U, závěsný.


Desky a4

Formát A, tloušťka mikronů. Portfolio z černé tkaniny na dokumenty formátu A4. Možnost vložení šanonu včetně kovového závěsu do tloušťky mm (není součástí portfolia).


Kapsa na vizitky, kalkulačku, tužky a další drobné potřeby. Dvě uši, které lze zastrčením skrýt, venkovní kapsy formátu A, zapínání na zip. Rozměry: 3x 3x 8. Hodnocení produktu:.


Knihařský karton je potažený knihařskou koženkou červené (U) nebo černé (T) barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky