středa 6. dubna 2016

Nejmenší umývátko na wc

Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stane elegantní součástí Vaší koupelny nebo místnosti s WC. Jak už její název napovídá, série SMALL nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných keramických umývátek. Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co.


Nejmenší umývátko v historii firmy KERAMAG se jmenuje FIDELIO a má rozměry.

Jen teda na plánku to vypadalo děsně, jako že to umyvadlo budeme mít na klíně, ale ve skutečnosti je umyvadlo výš jak WC a nevadí to. WC Záchodová mísa keramická kombinační. Součástí dodávky není vodovodní baterie, sifon a sada na uchycení do zdi. Umývátka (malá umyvadla) vhodná na WC Umývátka Vám pomůžou vyřešit problém s nedostatkem místa.


Vhodnou baterii si můžete vybrat z naší široké nabídky dle vašeho vkusu. Keramická umyvadla a umývátka Jika – vhodná pro instalaci na stěnu. Speciálním případem jsou umývátka, například na WC.

Apr Podstatné je, aby šířka umyvadla umožňovala co nejmenší postříkání podlahy vodou. Jan Je vhodné zabudovat na WC umyvadlo na. Ty udávají nejmenší dispozice, jaké má tato místnost mít.


I na malý prostor můžete umístit pisoár, závěsné WC a umývátko. Skladem, ihned k odběru ks. Malá umyvadla a umývátka na WC Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do.


Pokud je záchodová mísa v samostatné místnosti , doporučuji nainstalovat v ní i umývátko s teplou a studenou vodou. Umývátko je výhrou moderní doby a řešením nešvaru starých, nejen panelákových, bytů - hodí se všude tam, kam kvůli rozměrům nelze umístit klasické umyvadlo. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá. Umyvadlo do malé koupelny? Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI.


JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma. Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny!


Umývátko má standardní otvor na baterii do kterého lze umístit nejen obyčejnou baterii ale i baterii bidetta Umývátko je nabízeno pouze ve variantě s otvorem vpravo, tak jak je na uvedeném obrázku umývátka.

Pokud potřebujete malé umyvadlo na toaletu, nebo jen nemáte dostatek prostoru, je tato kategorie právě pro Vás. Na WC malé umývátko do rohu. V této kategorii si můžete zvolit mezi nejnovějšími designovými umývátky ať už hranatými, kulatými nebo kombinací obojího. Všechna umývátka jsou určená pro montáž na zeď, některá lze položit i na desku. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop.


Výrobci a provozovatel eshopu si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Ideální je s přívodem teplé vody, kdy lze nainstalovat vodovodní baterii s bidetovou sprškou. Ovšem ztrácíte tím stěnu, na níž lze vytvořit další úložné prostory. K propojení se přikláním v případě, kdy k samostatné toaletě nelze umístit umývátko ,“ upozorňuje Michal Janků, designér značky Jika.


Obecně se spojení doporučuje v případech, kdy koupelnu využívají jeden až dva lidé. Pokud už teď při součastné situaci máte wc o rozměrech x 90m tak v žádném případě nemůžete mít uvývátko. B) když tam dáte ještě k-ci závěsného wc a kanalizační trubky tak se vám délka místnosti zkrátí ještě min.


A) nejmenší rozměry pro místnost WC jsou 10x80m a dveře musí být otevíravé ven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky