čtvrtek 7. dubna 2016

Pouzdro na nůž výroba

Unsubscribe from Ondřej Pechal? V této sekci naleznete vše potřebné pro výrobu pouzdra na nože libovolných rozměrů. Nevíte-li si rady s výrobou, navštivte sekci návodů, kde vám poradíme, jak vyrobit pouzdro na nůž.


Zdar, tak zase jednou budu kritický. Určitě by to šlo lépe, i jako pouzdro v indiánském stylu je to kus silně odbytý. Otázka na jaký nůž to bude, ale pokud to bude na nůž , který používáš, jistě by si zasloužil lepší pouzdro , nebo aspoň vložení větší snahy do tohohle. Výroba nožů a kožených pouzder.


Pouzdra pro nože Victorinox. Zakázková ruční výroba kvalitních kožených pouzder na nože. Díky její síle jsouá pouzdra opravdu pevná a neohýbají se. Aby toulcové pouzdro přesně sedlo, potřebuji nůž , podle kterého pouzdro vyrobím. Bez nože nemohu zaručit přesné zasednutí.


Pouzdro na nůž výroba

Již dlouho vlastním kvalitní nůž a je trapné jak dlouho jej nemohu nosit a používat na akcích, neboť mu chybí pouzdro. I přesto ,že jsem si nůž Bushcraft Folder moc neoblíbil vyrobil jsem si na něj kožené pouzdro. Původní originál pouzdro se mi opravdu nelíbilo. Kožená pouzdra pro multifunkční kleště Leatherman Wave, Charge TTi, Surge, Rebar, Signal a další. Před samotnou výrobou pouzdra na nůž je nutné určit, jaký tvar a design si přejeme vyrobit.


Základem je nůž , pro který bude pouzdro určeno. Vždy vyrábíme pouzdro přímo na konkrétní nůž. Jen tak docílíme toho, že nůž do pochvy jednoduše vklouzne, ale také, že z ní nevypadne. Samotné technické provedení již. Postup výroby pouzdra na nůž skandinávského typu Zdá se mi, že ačkoli to tak nevypadá, je výroba tohoto pouzdra jednodušší, než těch „klasických“ Žádné lepení, méně šití kůže a celkově víc legrace.


Nejprve přesně obkreslím čepel na tvrdý kartón (tloušťka tak mm) a tvar čepele vystřihnu. Ručně vyrobené kožené pouzdro na nůž z hovězí kůže říznutý z půlštiky (Druhá nejkvalitnější část kůže první je krupon ) je široký centimetrů a síla jedné kůže 3-milimetry , ručně šitý, vyrobený v přírodní barvě kůže. Vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nejen, že kvalitním pouzdrem bezpečně schová nůž , ale zároveň chrání i sebe před případným poraněním. Vybírejte pečlivě své pouzdro na nože, aby vašemu noži padlo jako ulité! K výrobě pouzdra používám kvalitní hovězí useň.


Každé pouzdro je tvarováno pro konkrétní nůž. Na zakázku vyrobíme pouzdro k Vašemu noži. Potřebujete rychlý internet na doma? Vyzkoušejte Impulsovic tarify od Rádia… Interiér.


Vyrobte z krabice originální domek pro kočky. Tentokrát Vám ukáže, jak z kydexu vyrobit kvalitní odolné pouzdro na nůž. Kydex je typ plastu, který se zahřátím stává velmi tvárný. A možná najdete i spousta jiných nápadů, jak kydex využít i ve své kutilské dílně. Praktické pouzdro od společnosti Ganzo, vyrobeno ze syntetických vláken, které zajišťují jeho odolnost.


Zapínání je na suchý zip. Celková délka je 3mm a délka čepele 1mm. Je vyroben z oceli Elmax, síla materiálu mm, tvrdost po popuštění HRC. Rukojeť je z mosazi a železného dřeva.


Tématicky zdobené, ručně šité pouzdro z hověziny. Potom snýtujeme a steh odmastíme lihem. Posledním krokem před zdobením je vytvarování pouzdra.


Pouzdro na nůž výroba

Materiál hlazenice černá probarvená v síle mm,hrana barvena,hlavní díl ruční šití. Průvlečky na zavěšení na opasek našity tak,aby nůž směřoval rukojetí lehce od opasku a nůž mohl být lehčeji a rychleji vyňat z pouzdra. Na jistícím pásku patent WUK (česká výroba ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky