úterý 26. dubna 2016

Šnekový odšťavňovač eta

Odšťavňovač ETA se snadno používá i čistí. Technologie DripStop navíc zabraňuje odkapávání, a tak se nemusíte bát zbytečného plýtvání, ani nechtěného potřísnění kuchyně. Zároveň je manipulace s odšťavňovači naprosto bezpečná, a tak s ním bez potíží naučíte manipulovat třeba i babičku nebo.


Šnekový odšťavňovač eta

Jak vybrat šnekový odšťavňovač? Elegantní pomalý odšťavňovač Vital Press díky nízkootáčkové Spiralpress technologii zachovává téměř 1 živin, vitamínů a chuti. Dokonalé odšťavnění ovoce, zeleniny i. Philips (v té době cca 0- Kč) a nové.


Zobrazit všechny recenze. Vysoce efektivní odšťavňování při nízkých otáčkách pro uchování všech vitamínů a enzymů. Nerezové filtrační mikrosítko dokonale a automaticky oddělí dřeň a vy tak získáte skvělý a čerstvý džus.


Materiály nejvyšší kvality pak splňují hygienické standardy a jsou zdravotně zcela nezávadné. Praktickým pomocníkem je třeba odšťavňovač ETA Fruto, který bez problému zpracuje jak ovoce, tak tvrdou zeleninu. Tefal ZC255Bdisponuje silným 2W motorem. Přístroj má jen jednu rychlost se zpětným chodem a otáčkami za minutu.


Veškerý tuhý odpad vede do externí nádoby o objemu l. Nádoba na šťávu má taktéž objem l. Můžete v něm připravit šťávu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Šnekový odšťavňovač eta

Specialista na odšťavňování! Má oproti ostatním odšťavňovačům velkou výhodu. Pojďme se tedy podívat blíže na to, co všechno můžete odšťavňovat a který přístroj vám na konkrétní ovoce a zeleninu nejlépe poslouží. Obecně se dá říct, že odstředivé odšťavňovače si lépe poradí s tvrdším ovocem a zeleninou, na měkké a mazlavé plody je účinnější odšťavňovač šnekový. Náhradní díly na odšťavňovače ETA.


Dodáváme náhradní díly na nové i starší typy lisů na ovoce ETA. Už na pohled zaujme svou robustní konstrukcí a povedeným designem. Vybírat navíc můžete ze barevných provedení, snadno tak najdete to, jaké nejvíc zapadne do vaší kuchyně. XXL plnícím otvorem, neuvěřitelným výkonem a velkou výtěžností šťávy.


Navržen pro každodenní použivání Už Vás nebaví trávit v kuchyni veškerý svůj. Přednosti tohoto modelu je dotykové ovládání, které se velice snadno udržuje v čistotě a funkce Revers, což není nic jiného než obrácený chod motoru. Opravdu kvalitní elektrický odšťavňovač vám zajistí šťávu trvanlivější, chutnější a bohatší na vitamíny. Podle čeho ale vybírat?


Jaký je rozdíl mezi odstředivkou, rozmělňovacím lisem a mechanickým odšťavňovačem? K čemu slouží odšťavňovač šnekový a dvouhřídelový? Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Šnekový odšťavňovač eta

Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky