čtvrtek 28. dubna 2016

Parní stroj prodám

Lze ho použít i pro pohon modelků strojů. Otáčení stroje je v obou směrech. Na základně je upevněno topeniště s parním kotlem, armaturami a frém s parní.


Unikátní parní sbírka Jana Tomka z Hradce Králové. Precizní německé modely parních strojů poháněné především pevným lihem. Prodám italský zmrzliňák gel matic 2. Najdete zde stacionární i pohyblivé modely, příslušenství, parní stroje a strojky, parní pohony pro lodě i luxusní stroje pro vystavení doma nebo v kanceláři. Vše 1 funkční jako v době slávy parních píšťal. Celomosazné kohouty, parní maznice, krásný velký mosazný teploměr výrobce Josef a Jan Fričové PATENT HYDRA, velký klingerův vodoznak parního kotle ORIG KLINGER.


Cena dohodou, prosím pouze volat. Na sms a mail nemohu odpovídat. From the construction of the Turbo Jet engine to the flight - just one step - Duration: 1:03:07. Modely parních strojů Wilesco a Mamod.


Od nejmenších funkčních modelů parních strojů na svíčku až po ty největší, schopné pohánět celou sestavu dílenského příslušenství. Pro šikuly máme i stavebnice, z kterých si parní stroj teprve sestavíte. Bazar historických strojů, parní stroje, inzerce, prodám , na prodej Bazar historických parních strojů v rubrice bazar strojů. Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte historické, parní stroje. Funkční modely parních strojů Wilesco.


Plechové retro hračky a traktory Kovap Zetor na klíček. Eshop i opravdová kamenná prodejna modelů parních strojů Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Parní válec MAMUT, parní stříkačku, Škodu sentinel, model lokomobily, model Fowlerova oracího lokotraktoru, stabilní motory Benz, zahradní železnice, velké množství modelů parních strojů, lodní modely poháněné parním strojem, 1fotografií parních strojů a modelů lodí poháněných parou. Parní výkon, ráz a tlak parní žehličky s generátorem. Pára žehličky s parním generátorem má větší tlak, je sušší a stálá, takže vstupuje hluboko do vláken a urychluje žehlení.


Uvádí množství páry, které je parní. Starý let, skoro nepoužívaný. Součástí jsou různé kartáče a nástavce-lze umýt okna,vytřít podlahy,na zašlé spáry a je vhodný na údržbu elektrospotřebičů,taktéž na vyčištění auta.


Je vhodný do domácnosti kde jsou alergici a je vhodný na dezinfekci bytu či domu. Koupím parní stroj , stabilní motor i torzo a náhradní díly maznice, malé i velké budíky tlakoměry i jiné a ostatní díly, dobovou literaturu reklamní cedule prospekty a příslušenství. Průměr setrvačníku 80mm, materiál litina. Setrvačník je obrobený a stačí jen vyvrtat díru na osu. Obdržíte přesně to co vidíte na foto.


Je plně funkční a bez závad. Kvalitní systém pro parní čištění od firmy Beck - čistí a odmašťuje silou horké páry, desinfikuje a zbavuje zápachu, odstraňuje pomačkání z ošacení a textilních závěsů, čistí spárování a. Možnost reverzního chodu. Hmotnost kompletního soustrojí je 350kg. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Dvouválcový parní stroj : Two-cylinder steam engine: Dvouválcový parní stroj , vrtání 12mm, zdvih 16mm, rozvod válcovým šoupátkem. Výška 115mm (bez setrvačníku), délka 150mm, šířka 50mm. Here is the two-cylinder live steam engine, 12mm bore, 16mm stroke, cylindrical slide valves, 115mm high (without flywheel), 150mm long, 50mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky