pátek 8. dubna 2016

Tatínku ta se ti povedla

A opět musím konstatovat, že se dceři vůbec nedivím, že ji měla ráda. Je to milé a vtipné povídání, jaké umí navodit jen pan Svěrák. Jeho rukopis je zde čitelný, kdo ho zná, tak ho pozná.


Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. A tak je potřeba, aby je tatínkové zastoupili.

Maminka má příliš mnoho práce, a. Omlouváme se , ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení. Přihlašte se , nebo se zaregistrujte , pokud nemáte účet. Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Jak vypadá tatínek Šíma.


Je menší postavy, nosí brýle, v mládí prý míval spoustu vlasů, ale když byl na vojně, kde se musí stále nosit čepice nebo přilba, vlasy mu prořídly. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.

Veškeré informace o produktu. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Premium Loading. Skip trial month free. Abyste mohli koupit tento produkt, musíte se přihlásit.


Pohádková knížka od Zdeňka Svěráka! Tatínku, ta se ti povedla ! Co má tatínek Šíma na hlavě? Jaký má tatínek talisman na vyprávění pohádek? Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil. Jenomže Petřík a Petruška dávají přednost takovým, jaké jim dříve povídala maminka: o zdánlivě obyčejných věcech kolem nás.


A to není jednoduché, jak se možná na první pohled zdá. Však se tatínek Šíma s pohádkami pěkně. Dříve jim vyprávěla maminka, ale protože jí nezbývalo mnoho času (v domácnosti je vždy co na práci), převzal její úlohu tatínek.


Napoprvé tatínek příliš neuspěje.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Veselé příběhy čte sám autor, Zděněk Svěrák, ze své půdní pracovny a doprovázeny jsou obrázky ilustrátora Pavla Trnky.


Pan Šíma dostal doma důležitý. Elektronické knihy v různých formátech. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů.


Kurýři přepravních a doručovacích společnosti nesmějí přijímat hotovost. Využijte proto platbu kartou či jiné alternativní online metody, u ověřených obchodů se toho nemusíte obávat. Doprava Zboží si nechte poslat ideálně domů, nebo si zkontrolujte konkrétní výdejní místo, jestli zásilky vydává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky