pátek 29. dubna 2016

Tescoma home profi 9 dílů

Tescoma home profi 9 dílů

Co obsahuje sada nádobí HOME PROFI, dílů ? Devítidílná sada nádobí HOME PROFI představuje základní výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a dva kastroly s poklicemi a rendlík bez poklice. To vše v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí. Nádobí HOME PROFI je vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními širokými úchyty. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční, vhodné do myčky.


Sada HOME PROFI dílů. Třináctidílná sada nádobí HOME PROFI představuje prémiovou výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a tři kastroly s poklicemi, dva rendlíky bez poklice a jednoduchý mlékovar. New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME , Lava. Užijte si stylové profesionální vaření ve své vlastní kuchyni!


Dál už hledat nemusíte! Tescoma Nerezové sady nádobí do vaší kuchyně. Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masi. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy. Jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli v matném provedení, které je velmi pohodlné na údržbu.


Nerezové rukojeti jsou k nádobí připevněny bodovým svárem, který odizoluje teplo. Silné sendvičové dno dokonale rozvádí a akumuluje. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.


Originální design spojený se špičkovými vlastnostmi prvotřídního nerez nádobí – to je řada HOME PROFI. TESCOMA sada nádobí HOME PROFI , dílů. Riad HOME PROFI je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavený extra silným sendvičovým dnom a masívnymi širokými úchytkami.


U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Druh ohřevu: plyn, elektrika, indukce, keramika Počet hrnců v sadě: Poklice Všechny parametry. To má vliv na distribuci tepla, ale i celkovou.


Silné dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce. Nerezová poklice navíc umožňuje také použití v troubě. Jedná se o velmi kvalitní nádobí, které vám bude dlouho sloužit i při každodenním používání.


Při využití slevy nebo kupónu bude cena výhodnější. Perfektní do domácnosti i profesionální kuchyně. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky