středa 20. dubna 2016

Kráječ na chleba

Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Pokud kráječ využíváte pouze na chleba , vystačíte si s hladkými kotouči. Krájíte-li však s jeho pomocí i další suroviny, dejte šanci spíše ostřím s jemnými zoubky. U dražší přístrojů navíc lze oba typy podle libosti kombinovat.


Při nákupu si dobře ověřte, zda kráječ umožňuje plynule regulovat šířku řezu. Potraviny tak nakrájíte rychle a souměrně, jako od profesionála. Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného.


Prodám starý retro kráječ na chleba ,veku,salám,atd. Třeba se bude někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty.


Univerzální ruční kráječ na chleba s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kráječe chleba a salámů za akční ceny. Staré zlaté časy se vracejí. Pamatujete jak jsem všichni měli v kuchyni jeden druh kráječe na cheba, protože jiný se zkrátka nedalo sehnat?


Ruční kráječ na chleba praktický pomocník do kuchyně. Nejčastěji se využívá jako kráječ na chleba , ale také na uzeniny, sýry, zmrzlé maso nebo zeleninu. Výhody a nevýhody manuálního a elektrického kráječe.


Při rozhodování o typu kráječe je nutné si uvědomit, co vše na něm budete chtít krájet. Na manuálním kráječi například nenakrájíte úplně všechny potraviny. Popis: Prodám ruční kráječ na chleba , salám atd.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


This feature is not available right now. Please try again later. Elektrické kráječ na chleba. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii.


Krájení je díky ostrému noži velmi snadné a kromě chleba naplátkujete také salám, šunku nebo tvrdý sýr. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např. Profesionální rychlé a precizní zařízení, které Vám ušetří práci i čas a zajistí úhledné servírování potravin.


Kráječ na chleba

Zařízení je svojí konstrukcí určeno pro lehčí gastronomické provozy a zejména pro země, kde mají přísné bezpečnostní předpisy. Nenáročný na potřebný prostor. Univerzální kráječ na chléb Traditionell Univerzální kráječ na chléb Traditionell bodů do věrnostního systému.


Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo. Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm. Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku.


Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky