pondělí 11. dubna 2016

Profesionální kávovary faema

První pákový kávovar s pumpou, která sama protlačuje vodu přes umletou kávu pod tlakem okolo barů. Káva je věda, káva je umění. Vyžaduje porozumění, maximální péči i zachování přesných postupů při jejím zpracování a samotné přípravě. V nabídce naleznete kávovary pákové, plnoautomatické, mlýnky pro. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Profesionální kávovary.

Repasovaný kávovar Faema. Po válce, během let velkého hospodářského rozmachu a dobývání vesmíru, Faema uvádí na trh stroje s názvy inspirovanými. Topná tělesa pro profesionální kávovary Faema. Voda dále prochází průtokoměrem (pouze u kávovarů s automatickým dávkováním) a následně se ohřívá v tepelném výměníku na cca 90°C.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro majitele restaurací a kaváren je pak vhodnou volbou pořízení profesionálního kávovaru. Ten si samozřejmě můžete pořídit i do vaší domácnosti a vařit si kávu jako profesionál.


Tato prvotní investice se vám mnohonásobně vrátí.

Sháníte spolehlivý profesionální kávovar do Vaší kavárny, restaurace či jiného gastroprovozu? Zabýváme se prodejem a servisem profesionálních repasovaných kávovarů renomovaných značek ( Faema , Astoria, Vega, atd) Veškeré kávovary v nabídce jsou po kompletně repasovány v našem servisním středisku. Polo- profesionální kávovar CUADRA A0- ( FAEMA Egroup) ČERNÁ, Eshop s kvalitními kávovary na přípravu chutné kávy a také espressa, kávovary. Faema vyrábí kávovary s nezaměnitelným elegantním designem a inovativní.


Kč , Praha Faema EProdám úplně novou pákovou FAEMU. Zánovní profesionální luxusní kávovar v super designu vynikající osvědčené legendární značky Faema EJubilé EVD 2gr v absolutně perfektním stavu. Tento kávovar splní veškeré Vaše požadavky a stane se tak dominantou Vaší kavárny. Včetně veškerého kompletního příslušenství, 1x horká voda, 1x pára, nerezový HX bojler, integrované rotační čerpadlo. Součástí je také mlýnek na kávu a samozřejmě obě páky.


Platba je možná při převzetí v hotovosti nebo předem převodem na účet. Domácí pákové kávovary , automatické i profesionální. K většině kávovarů dáváme kurz zdarma, nastavení je samozřejmostí! Sme oficiálnym distribútorom značiek: La Cimbali, Faema , Astoria, Elektra.


Naša spoločnosť má takisto servisné pokrytie pre kávovary la cimbali, kávovary faema , kávovary astoria a kávovary elektra. Provádíme také kompletní repase automatických a pákových profesionálních kávovarů. Vítejte ve světě kávovarů! Pokud sháníte nový kávovar, pak můžete vybírat.


Coffee Makers, Home Espresso Machines and Coffee Beans!

Domácí kávovary , automatické kávovary , profesionální kávovary , čajovary. Plnoautomatické kávovary. FAEMA Emblema Blue Pro všechny, kteří ve své kariéře spojili vášeň pro espresso představují nové kávovary Faema Emblema Bluetooth a La Cimbali M1dokonalou rovnováhu mezi výkonem, kvalitou v šálku a designem. Páka kompletní bez dna - Faema. Kávovar je stroj určený pro výrobu kávy.


Nahá páka pro profesionální kávovary značky Faema Nahá páka pro profesionální kávovary značky Faema Update 1. Přátelé, množí se dotazy s ohledem na rozhodnutí vlády, takže: Kurzy v ČR – do odvolání zrušeno. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky