pondělí 25. dubna 2016

Termoska na čaj 1 5l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní nerezová termoska s izolací hlubokým vakuem. Nejčastější uplatnění najde ve firmách, hotelech, rautech atp. Pre ešte lepšiu manipuláciu je.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Umožní Vám dopřát si lahodný teplý či studený nápoj nejen doma, ale i po cestě do práce nebo na výletě! Aj po mnohých hodinách bude váš čaj v termoske stále rovnako horúci.


Vďaka nastaviteľnému popruhu na nosenie je to vhodná termoska na outdoor aktivity a turistiku. Táto veľká XL termoska je vďaka širokému hrdlu (vnútorný priemer cm) použiteľná aj ako termoska na jedlo alebo zmrzlinu. Těsnící uzávěr lze pohodlně otevčít stiskem páčky jed. Otevírání stiskem páčky. Isosteel termoska na jídlo , 5l Isosteel izolovaná nádoba z nerezové oceli s vakouvou izolací na jídlo, obsah ,litru.


Mediate Apotheke Šalvěj lékařská - nať sypaný čaj g. Používá se při nachlazení. Složení: Šalvěj lékařská - nať (Herba salviae). Dávkování: šálek za den. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravú termosku.


Termoska na čaj 1 5l

Objemy l až l. Ideálne na jedlo a pitie. PGX Konvice na čaj termo , 5l. Termo konvice na čaj či kávu v dvoustěnném provedení. Vyrobena z odolného potravinářského plastu - polyuretanu.


TOPVET čaj bylinný Lymforegen na lymf. Podporují pročištění a zlepšení funkce lymfatického systému a kvalitu. Třeba se jít jako profesionál o přestávce projít s teplým nápojem, než ten čaj připravovat na další pracovní blok? Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. Esbit termoska na jedlo 5l.


Pre nápoje čaj a kávu termosku môžete využiť na čaj a kávu , termosky na jedlo sú nepraktické pretože majú veľké hrdlo. Nuž ani model Primus Food Vacuum Bottle , l to príliš nevychytal , závit sa netočí veľa krát, musím ho vždy trafiť aby dosadol dobre , pri nalievaní je treba zasa trafiť pozíciu , odtiahnem málo. Pak ve vašem vybavení nesmí chybět klasická nerez termoska na kávu nebo čaj. Oproti cestovním termohrnkům má tu výhodu, že ji můžete bezpečně nést v batohu a navíc se vám do ní vejde více vašeho oblíbeného nápoje.


Nerezová termoska Nerezová termoska na čaj 5l. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení. V nabídce máme kvalitní nerezové termosky na čaj a kávu, pro děti i dospělé, na pití i na jídlo. Patrí do rodiny nádob bez odkvapkávania. Nerozbitná vákuová termoska z nehrdzavejúcej ocele Eva Solo s filtrom na čaj je vhodná na teplé aj studené nápoje.


Môžete si ju vziať do kancelárie, na dovolenku alebo s ňou len relaxovať doma. Skladom 3modelov od obľúbených značiek např. Thermos, Aladdin, Nalgene.


Termoska Zulu Outdoor Vacuum Flask 5L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky