úterý 19. dubna 2016

Magnetické kořenky na stěnu

Magnetické kořenky na stěnu

Tato sada s inovačním designem o. Vyberte si kořenky do kuchyně. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek. Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné, nebo umístěné v boxu do šuplíku. Doma k ní pomocí magnetů přicvakněte obrázky dětí, fotografie z dovolené, poznámky, recepty v kuchyni, anebo v kanceláři návody, myšlenkové mapy, grafy.


Sada kořenek vyrobených ze skla a nerezu na otočném stojanu, který se hodí od každého moderního interiéru. Kořenky Lamart jsou vhodné na mytí v myčce nádobí. Výška stojánku dosahuje cm. V sadě ks plus stojánek.


This feature is not available right now. Please try again later. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Magnetické kořenky na stěnu

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S magnetickou barvou vytvoříte z obyčejné stěny magnetickou tabuli, nástěnku pro děti. Nacvakněte na magnetickou nástěnku obrázky svých dětí, fotografie z dovolené či nákupní seznam.


Kde všude magnetickou barvu na zeď použít a jak s ní pracovat. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Lamart, Tescoma a dalších. Nemusíte platit zbytečně vysoké ceny.


Velmi jednoduché a velmi praktické kořenky s krásným dřevěným podstavcem na stěnu ocení hlavně ti, co mají rádi vše pěkně po ruce a hezky zorganizované. Využijte nabídky alternativních výrobků. V balení najdete celkem ks kořenek. Nádherná magnetická samolepící dekorace na stěnu s magnetkami zvířat naučí menší i větší děti ve kterých částech zeměkoule žijí různá zvířata.


Jednotlivé kontinenty jsou barevně odlišené a mapa tak tvoří přitažlivý doplněk dětského pokoje a zároveň je zábavnou a naučnou hračkou! Vzhledem na to, že barva je na vodní bázi, nářadí omyjete čistou vodou. Případné znečistění povrch (nábytek, podlaha) lze také omýt vodou, doporučujeme však povrch omýt co nejdříve, a nejlépe použít teplou vodu. Pokud hledáte ideální dekoraci na stěnu , kupte si obraz.


Oblíbené jsou květinové motivy se slunečnicemi nebo levandulemi, abstraktní černobílé, motivy měst (New York, Praha) nebo reprodukce. Chtěli byste mít doma magnetickou tabuli, na níž byste si mohli dávat všechno, co vás napadne? Nebo alespoň minimálně to, na co byste neradi zapomněli? Nelíbí se vám nabídka sortimentu těchto tabulí, která je běžně ke koupení? Pak si vyrobte vlastní tabuli s pomocí magnetické.


Deokork - váš dodavatel nástěnek, korkových nástěnek, magnetických tabulí pro školy, státní instituce, soukromé subjekty i domácnosti. Nabízíme výrobu korkových nástěnek atypických rozměrů. Nasypte koření do magnetických kořenek a dejte na digestoř, nebo lednici! Mějte Vaše nejpoužívanější koření neustále po ruce!


Magnetické kořenky na stěnu

Flexibilní magnetické tabule. Tuto magnetickou fólii nepřikládáte na magnetický podkla ale magnetické výrobky přikládáte na fólii. Magnetický stojánek se šesti kořenkami!


K připevnění na podkladovou plochu (např. skříň nebo stěnu ) má fólie samolepící vrstvu. Z druhé strany má bílý lesklý povrch, na který lze psát fixem. Hrany skla jsou obroušené.


Barvy zobrazené na monitoru jsou přibližné a mohou se lišit od skutečných barev v závislosti na monitoru, na kterém jsou zobrazeny. Na sklo je laminovaná jednobarevná folie, popř. Sada ks kořenek s magnetickým tácem Materiál: nerezová ocel, průhledné víčko plast. Ze spodu kořenek je magnet, který přilne k tácku Rozměr: výška 5. MENU Mlýnek na sůl a pepř Bottle. Stylové kořenky na sůl a pepř Bottle Grinder patří mezi ikonické kousky dánské značky MENU.


Oživte jimi také svůj jídelní stůl. Na první pohled upoutá minimalistický design mlýnků ve tvaru lahve a atr. Plastové Čiré akrylátové zásobníky na letáky, prospekty, vizitky, či kovové nástěnné držáky na časopisy s uchycením na stěnu.


Magnetické kořenky na stěnu

Zásobníky jsou jednoduché i vícepatrové pro nepřeberné množství vložených variací letáků. Síť je nápaditá a vkusná dekorace na stěnu , na kterou se dají pověsit látkové či jiné dekorace nebo výtvarné pokusy Vašich dětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky