středa 27. dubna 2016

Dřevěné kádě na vodu

Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu , když můžete mít naše kádě , které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové. Díky nepřilnavému povrchu.


Estonské dřevěné kádě HOT TUB připomínají finskou koupel, kterou si můžete dopřát téměř celoročně. Jsou zajímavou alternativou běžného bazénu nebo vířivky. Voda se v nich ohřívá s pomocí instalovaného topení na dřevo, které káď vyhřeje již během pár hodin (rychlost vyhřátí závisí na vybraném modelu). V našich vanách a kádích se snoubí kouzlo voňavého dřeva s ruční prací, kterou provádíme s největší pečlivostí a radostí. Při výrobě dřevěných květináčů, okovů a džberů pracujeme s dubovým, akátovým a smrkovým dřevem.


Vnitřní povrch pro delší trvanlivost vypalujeme. Kádě na vodu a ovoce jsou uvnitř vybroušené, kádě na vodu mají vnitřní povrch vypálený. U všech těchto výrobků vám na vyžádání vyrobíme víko a uši. Pro výrobu dřevěných sudů je důležitá znalost dřeva, kterou si předáváme z otce na syna. Dřevěné kádě na vodu a ovoce.


Sudy vyrábíme tak, aby v nich probíhalo zrání vín a destilátů v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem. Dřevo si vybíráme sami a poté i sami řežeme. Tak máme záruku toho nejkvalitnějšího materiálu.


Kádě na vodu jsou vyrobeny z důkladně vysušeného a dohladka zhoblovaného modřínového dřeva. Káď vyztužená pozinkovanými obručemi může sloužit jako velký truhlík na květiny, menší okrasný stromek apod. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu , kádě na vodu , kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve.


Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Upoutají na první pohled svým nádherným design s vůní dřeva. Pro podnikatele jsou koupací sudy a kádě skvělou investicí, která pozvedne zájem o jejich ubytovací zařízení. V naší nabídce najdete dřevěné i nerezové koupací sudy. Materiál je nejčastěji kvalitní vysušený severský smrk nebo severský modřín.


Koupací sud potřebuje samozřejmě i ponořená vnitřní nebo venkovní nerezová kamna. Sud zpevňují nerezové obruče a je doplněn 2m vysokým nerezovým komínem. Relax - termální vana pro dva s elektrickým ohřevem vody a filtrací.


Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Naše dřevěné džbery na květiny jsou vyrobeny z kvalitního akátového dřeva, které džberu dodala potřebnou pevnost a líbivý zevnějšek. Okrasné džbery na květiny se hodí jak do zahra tak na terasy, balkóny, do pergol nebo zahradních altánků. Můžeme zvolit dřevěné kádě , například z dubového nebo modřínového dřeva od firmy Keliwood.


Gardena nabízí praktické skládací dřevěné sudy s odklopným plastovým víkem, které se složí a na zimu snadno uloží do kůlny či garáže. Sud z opracovaných a impregnovaných dřevěných prken je nahoře i dole stažen. Kategorie: plastové sudy, kádě , barely kádě na vodu.


Nádoby na dešťovou vodu , ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. Možnost dokoupení vík, podstavců a vý. Jedná se o ručně vyráběné ochlazovací kádě , obvykle z olšového dřeva nebo ze dřeva kambala. Dominantou našich kádí je dokonalé zpracování, nerezové obruče pro stahování (pokud se kádě nachází v prostorách s měnící se vlhkostí vzduchu, dochází ke kontrakci a sesychání, nebo naopak vhkostí dřevo nabírá na svém rozměru).


Koupíte tradiční sudy a soudky, vědra, kádě na ovoce a zelí a také dřevěné vany. K nim přibyly novodobé typy: květináče, vinotéky a police na víno, koupací sudy, škopíky do saun, bednářský nábytek – stoly, židle, pelíšky pro psy. Vyrábějí se i předměty k dekoraci, například máselnice a okovy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky