úterý 26. dubna 2016

Jak vyndat topné těleso z pračky

Ještě bych se zeptal jakým správným způsobem se tělísko vyndavá, zda vyndat matici a pak vytáhnout. Hlavně by mě zajímalo jak dát nové tělísko zpátky, zda se musí vyndat matice pak vsunout a zatlačit. Hlavně mi nejde do hlavy jak se to může přitáhnout, když je to z jednoho dílů, tak aby těleso neteklo.


Ilustrační obrázek ukazuje jak vypadá topné těleso pračky sloužící k ohřívání vody v nejen v pračkách, ale i jiných spotřebičích. V diagnostickém módu, v jednom z kroků tohoto módu, lze tedy provést otestování topného tělesa. Tímto se na těleso připojí síťové napětí 230V a těleso začne vodu ohřívat.


Délka topení od příruby: 170mm. Poniklovaný a lesklý povrch úspěšně. Na vině je s největší pravděpodobností ohřívací těleso pračky. Dobrou zprávou je, že spirála se dá vyměnit a vy nemusíte kupovat novou pračku.


Ohřívací těleso vám vymění opraváři, ale pokud patříte ke zručným kutilům, zvládnete to i sami. Podívejte se s námi na tipů, jak vyndat tepelnou spirálu z pračky. Jak vyndat topné těleso z pračky Trilobit , 07.


Jak proměřit topné těleso automatické pračky ? Došlo tedy na vyndání topného tělíska z útrob pračky , ale po vizuální kontrole vypadá v pořádku. Nervat násilím,ať nezničíte topné těleso ! Mě se to takhle povedlo vyndat za 10min. Zdravím, škodu kostice napáchat samozřejmě může, takže pračku odstavit a nepoužívat do vyjmutí kostice.


Výše uváděné rady jsou dobré - někdy se podaří kostici vyjmout otvorem pro topné těleso , někdy odpadním otvorem z vany pračky (po demonáži gumového elementu vedoucího k čerpadlu), při troše štěstí to někdy jde i pomocí vyjmutého žebra v bubnu. Zkuste vyndat topné těleso , je to asi jediná možnost, pak by se musel odmontovat celý buben. Pračka LG během praní vyhazuje proudový chránič, domnívám se že je vadná topná tyč, náhradní lze zakoupit, nemám servisní manuál - nevím jak správně staré těleso vyjmout, abych nezpúsobil poškození plastové vany, po povolení středního šroubu mezi elektrodovými přivody na tah k vysunutí nereaguje. Porucha topného tělesa se projeví nejčastěji vyhazováním proudového chrániče nebo jističe v elektroinstalaci.


U některých nových modelů. Ahoj lidi, obracím se na všechny a prosbou o poradu, jak vyndat topné těleso z pračky. Topná tělesa do praček. Přední strana pračky se tváří, že raději nerozebírat, je tam plnicí otvor.


Moc všem děkuji za pomoc. Jak mohu vyndat mám pračku LG s předním plněním. Jsem zoufalá manžel 5týdnu na montáži a potřebuji poradit.


Zalezla někam do pračky (při ždímání to jde slyšet, jak to tam trošku drhne). Nevíte, jak se dá vyndat nebo mám raději zavolat nějakýmu opraváři? Nebo v tý pračce může zůstat?


Máme pračku Bosch cca roku, tak bych byla ráda, kdyby. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu.


Dodáváme náhradní elektrické topná tělesa do automatických praček. Většinu topných těles do pračky máme skladem k okamžitému odeslání. Pokud z naší nabídky nevyberete odpovídající topné těleso , zašlete potřebné údaje z výrobního štítku pračky (bližší informace nalezne kliknutím na odkaz zde) a podle uvedených údajů se pokusíme dohledat vhodné topné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky