úterý 12. května 2020

Víčka omnia pro opakované použití

A buď s Omnia , tedy měkčí hliníková víčka , anebo šroubovací Twist-off. Navíc sklenice můžete použít opakovaně. Popřípadě se dají koupit pro opakované použití jen víčka. Nakupujte Vicka na sklenice omnia nejlevněji na trhu.


S dnešními Omnia víčky mám trochu jinou zkušenost. Když jsou nová, drží perfektně, ale po druhém či třetím použití jich čím dál víc nechytne. Stará víčka před desítkami let jsem používal bez problémů opakovaně a byla to obyčejná víčka , ne tzv. Rozměry: objem l, pr.


Budete mít krásný, chutný a zdravý dárek pro své blízké. Také na zavařování brusinek a mini marmelád. Balení obsahuje sklenic s víčky s ruzným dekorem ovoce bez možnosti výběru.


Barevný dekor je na víčku i na skleničce. Víčka jsou na závit, vhodná pro opakované použití. Slouží k zavařování za použití upínací spony - bez použití uzavírací hlavy.


Společně s upínací sponou přidržuje víčko při sterilaci stejnoměrně po celém obvodu. OMNIA pro opakované použití pr. Používám je asi let.


Zavařovací víčka ) Hodnocení produktu:. Mají indikátor, který se během zavařování prohne směrem dovnitř a tím signalizuje, že jsou zavařené pokrmy uchovány ve vakuu. Při správném zacházení jsou šroubovací víčka vhodná pro dlouhodobé opakované použití. Náhradní víčka pro zavařovací sklenice DELLA CASA 1a 2ml.


Indikátor na víčku signalizuje, zda jsou zavařené pokrmy uchovány ve vakuu. Víčka s vysokým okrajem se snadno otevírají a lze je použít opakovaně. Určeno pro domácí použití. Vhodné pro konzervaci zeleniny, ovoce a zavařování masa.


Na malé 3ml sklenice jsem se vyrobil rozstřižením, přiblížením a snýtováním těch větších. Víčka Omnia a Pano na zavařování masa - červená guma. Možnost velkoobchodních odběrů za velkoobchodní ceny.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vynikající pro zavařování marmelá ovoce, zeleniny, hub a pesta apod. Zamezí přístupu vzduchu k potravinám a ty budou chráněny před osycháním.


Sada obsahuje ks víček v různých barvách. Uzavírat je možné pomocí uzavírací hlavy plastové, nebo stavitelné kuličkové. V kartoně je baleno 1balíčků.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Víčko na zavařovací sklenice ks Víčkona zavařovací sklenice, objem sklenic l. Sklenice zavařovací Omnia l ORION.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky