čtvrtek 14. května 2020

Vodovzdorná překližka hornbach

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Překližky stavební výhodně v Eshopu HORNBACH. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku z. Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou.


Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Jsou opatřeny fólií, přičemž barva fólie je různá.


Tato fólie zajišťuje vodostálost překližky. Protiskluzové překližky. Aktualní pozici nebylo možné najít. Použít aktuální pozici.


Každý příjemce zásilky musí být při kontaktu s řidičem vybaven. OSB desky, překližky, palubky - Maph s. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Odolává působení vlhkosti, vhodná do exteriéru, je z obou stran speciálně chráněna proti působení vody fenolickou fólií dle PN 003–49–a hrany jsou opatřeny ochranným vodovzdorným nátěrem. Všechny uvedené překližky jsou lepeny vodovzdorným, exterierovým lepidlem.


Využijete ji hlavně při šalování betonu, na jednorázové obaly apod. Plošinový žebřík - plošina m, vodovzdorná překližka - DOPRAVA ZDARMA. Prkno, vodovzdorná překližka , 4. Střešní krytina, Laťování, 6. Hornbachu nebo něčeho podobného. Závětrná lišta spodní, 10.


V sousedství se určitě najde někdo, komu doma překáží překližková skříň. Samotná deska je voděodolná foliovaná překližka silná 20mm. Produkt vám dodá: HORNBACH BAUMARKT. Výrobek tvoří voděodolná překližka s okrasnou dýhou.


Objednat je možné jednostranně i oboustranně pohledové překližky. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Chcete dostávat novinky z našeho webu? Souhlasím se zpracováním osobních údajů.


PŘEKLIŽKY - Vrstvené dřevo. Vznikají slepením tří nebo více vrstev loupaných nebo krájených dýh. Lepením dýh na sebe kolmo ke směru vláken se omezuje borcení a umožňuje vytvořit desky velkých rozměrů s vynikajícími mechanickými vlastnostmi. Stavební hmoty a materiály. Prodejci-reziva Archiv Podobné Nabízíme dřevotřískové desky, OSB a MDF desky, překližky , spárovky, pracovní.


Vodovzdorná překližka s folií materiál bříza. Já kupoval tenhle a nedám na něj dopustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky