úterý 9. června 2020

Tlakový hrnec banquet

Tlakový hrnec banquet

Tlakový hrnec je určen. Snadná manipulace otevření víka pomocí otočného knobu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sendvičové dno Vhodné na všech.


Tlakový hrnec banquet

Bez výrobků této kategorie by se neobešla žádná kuchyně. Současné tlakové hrnce mají moderní design, užitečné funkce a všem kuchařům ušetří nejen energii, ale především čas. Poklice obsahuje pracovní ventil, pojistku proti otevření natlakovaného hrnce a silikonové těsnění, pracovní tlak nebo bar.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Otevírá se pomocí bezpečného a praktického pákového uzá. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný v. Nerezový tlakový hrnec s pákovým uzávěrem je vybaven navíc skleněnou poklicí, skrz kterou kontrolujete stav vařeného pokrmu.


Víko obsahuje dva ventily – hlavní a pomocný (bezpečnostní), díky kterým je maximálně bezpečný. Má silné sendvičové dno a je vhodný pro všechny typy sporáků. Je vybavený poklicí s pra.


Výběr tlakového hrnce není složitý. Při nákupu zohledněte, na jakém povrchu budete vařit a pro kolik členů. Dbejte, aby měl tlakový hrnec minimálně dvě pojistky.


Pokud se vaření v tlakovém hrnci obáváte, vybírejte z prověřených výrobců. Hrnec má silné sendvičové dno, které urychlí přípravu pokrmů. Hrnec lze použít na různé typy varných desek, včetně indukčních. Vhodný na vaření luštěnín, gulášů, vývarů. Poklice je opatřena dvěma ventily - jedním hlavním a druhým.


Hrnec uzavřete poklicí, plamen zapněte na nejvyšší stupeň. Jakmile zasyčí pára, ventil uzavřete, plamen zmírněte a vařte minut. Ve chvíli, kdy je rizoto hotové, stačí vypnout plotýnku a počkat, než hrnec trochu vychladne. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Levný a přesto velmi bezpečný tlakový hrnec Banquet 5l je ideální pomocník do domácnosti. Hrnec je vyroben z pevného 6mm tlustého nerezového materiálu. Má kvalitní silné dno, díky kterému ho můžete použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Nechybí ani regulační i bezpečnostním ventil. Suroviny a potraviny si při vaření v tlakovém hrnci zachovají většinu svých chuťových, aromatických i nutričních vlastností, navíc ušetříte čas a náklady za energie.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stěny hrnce jsou silné mm. Lze jej použít na různé typy varných desek, včetně indukce.


Horní průměr je 2 spodní 1cm. Hrnec není vhodný pro mytí v myčce nádobí. Prodám nepoužitý, originálně zabalený tlakový hrnec Tescoma ULTIMA 6. Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů.


Hodnocení produktu: Kvalitní zpracování a bezpečnostní prvky jsou při výběru tlakového hrnce na prvním místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky