úterý 16. června 2020

Závěsné skříňky do obýváku

Závěsné skříňky do obýváku

Své místo v ní najdou rodinné fotografie i umělecké předměty. K dispozici jsou totiž v řadě designových provedení i materiálů – od stylového dubového dekoru přes vkusnou vanilkovou barvu až po neutrální bílou. Skříně a skříňky do obývacího pokoje.


Závěsné skříňky do obýváku

V této kategorii nabízíme nejrůznější skříňky , komody i prostorné skříně. Mají rozličné tvary, velikosti, barvu i celkový design. I v obývacím pokoji můžete mít dostatek úložného prostoru. Zvolte skříňky závěsné a dejte je na zeď!


Stylové závěsné vitríny pro vystavení suvenýrů a dekorace, sada závěsných kostek v pestrých barvách pro knížky a LP desky, více či méně uzavřené závěsné skříňky k uložení všeho možného: podle stylu a prostorových možností u nás najdete skříňky do obýváku v různých tvarech, velikostech, barvách a z. Praktické skříňky do obýváku i pracovny. Každá drobnost občas touží mít se kam schovat. Přesně pro tyto případy jsou na světě skříně a skříňky všech velikostí. Vyberte si, které se budou otevírat u vás doma, třeba v pracovně či obýváku.


Závěsné skříňky do obýváku

Pořiďte si závěsné ze stropu, nebo se stojanem. Hodí se do bytu i na zahradu. Houpací závěsné křeslo koupíte i pro děti, ve tvaru vajíčka, ale také ratanové venkovní křeslo.


Pomohou praktickým způsobem vyplnit prázdnou zeď, a v kombinaci s jiným nábytkem pomůže vytvořit moderní, modulární nástěnnou jednotku. Otevírání dvířek je způsobem vložením prstů do 9mm štěrbiny mezi dvířky a bokem nebo dnem nebo půdou, podle typu skříňky. Nově jsme přidali také výklopné skříňky (výklop a sklop pomocí plynového pístu). Kuchyňské linky a sestavy. Do obývacího pokoje můžete pořídit i celou závěsnou obývací stěnu.


V nabídce máme také závěsné vitríny, ty se ale od závěsných skříněk téměř neliší. Ušetřete si nekonečné obíhání obchodů a vyberte si svůj nový nábytek do obýváku online! V naší nabídce najdete moderní, retro, luxusní ale i masivní obývací stěny v bledších i tmavších barevných odstínech, závěsné skříňky , LED osvětlení obýváku , či kompletní sestavy stylového a cenově dostupného. Většina moderních koupelnových skříněk je závěsná.


Důvodem je nejen estetická funkce takto umístěného nábytku, ale především hygiena a variabilita. Navíc je můžete umístit do libovolné. Ušetříte tím místo na podlaze a navíc to bude stylově vypadat. Všechny skříně do obýváku mají nadčasový design a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů.


Závěsná skříňka do obýváku Zolita. Mezi produkty v této kategorii naleznete skříně s dvířky, s policemi a kombinaci klasických a prosklených dveří. Výrobky dodáváme v různých rozměrech, dekorech a barvách. Horní skříňky : závěsné skříňky jsou mimořádně praktické. Dají se do nich uložit sklenice, talíře a mnoho dalších potřeb, které jsou vždy na dosah.


Horní skříňky se dají zavěsit nad pracovní desku nebo přímo nad dřez. Skříňky jsou opatřeny kvalitním kováním. Obývací stěny v sobě snoubí funkčnost, praktičnost i eleganci.


Zajišťují totiž dostatek úložného prostoru a podtrhují ladění interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky