pátek 19. března 2021

Žehlička na vlasy parní

Žehlička na vlasy parní

S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje. Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit. BaByliss ST495E nabídne možností regulace teploty až do 2°C a funkci ionizace. Díky páře budou vaše vlasy.


Vlasy nejen dokonale narovná, ale navíc jim dodá hydrataci a díky plovoucím destičkám s rozčesávacím hřebenem, které následují tahy vaší ruky, se s ní neuvěřitelně snadno pracuje. L´Oréal Professionnel nebo BaByliss, která vlasy vyrovná, a navíc je chrání. Je k vlasům šetrnější než klasické žehličky na vlasy. Určitě by pak bylo dobré pořídit si i nějaký kvalitní přípravek na uhlazení a ochranu před teplem.


ETA vaše vlasy dokonale narovnají, a díky destičkám z těch nejkvalitnějších materiálů o ně zároveň pečují. Roztřepených konečků ani elektrizování se tak nemusíte obávat. Exkluzivní péči dopřeje vašim vlasům žehlička na vlasy ETA Fenité. Odpružené destičky perfektně přilnou ke všem.


Žehlička na vlasy parní

Keramická žehlička na vlasy má desky z keramiky, která je mnohem šetrnější k vašim vlasům a navíc přináší výhodu hladšího skluzu, než je běžné u jiných žehliček. Inovativní způsob pro tvorbu jakéhokoli účesu představuje rotační žehlička na vlasy. K dispozici je oboustranná rotace v závislosti na tom, zda. Stylově a prakticky konstruovaná parní žehlička na vlasy ST395E od francouzského specialisty v péči o vlasy BaByliss se hodí k vytvoření lesklých vlasů bez kadeří.


Disponuje otočnou koncovkou, takže manipulace s ní je maximálně snadná a pohodlná. Retail je luxusní žehlička na vlasy , která v kombinaci vysokého tlaku páry a Pro-Keratin technologie dokáže zkrotit i nepoddajné a krepaté vlasy během jednoho pou. Titanové destičky jsou pro větší tepelný výkon, rychlost a přesnost opatřeny keramickým potahem obohaceným o turmalín. Unikátní parní funkce Ultron Perfect Steam hydratuje vlasy během stylingu. Luxusní profesionální žehlička na vlasy SteamPod 2. Retail white v kombinaci vyského tlaku páry a Pro-Keratin technologie, pomáhá zkrotit krepaté a nepoddajné vlasy , zanechává je hedvábně hladké, lesklé, jemné a zároveň je chrání před teplem.


Tato vlasy dokonale vyžehlí, uhladí a vyrovná při nižší teplotě a vlasy tak neničí, navíc zůstávají krásné ošetřené, hydratované, lesklé a silné. Jestliže náležíte mezi zákaznice, které se s obyčejnou péčí nespokojí, nahlédněte do nejvyšších cenových pater. Těm jednoznačně dominuje parní žehlička na vlasy L’Oréal SteamPod 2. Ačkoliv většina z nás značku zná hlavně jako výrobce exkluzivní kosmetiky, není jí cizí ani jiný segment krásy.


Umožňuje elektronické nastavenie teploty v piatich úrovniach od 1do 2°C. Súčasťou žehličky je aj nádobka na vodu s objemom ml. Bellissima My Pro Steam je exkluzivní profesionální parní žehlička na vlasy , jež zajišťuje dlouhotrvající dokonale hladký a lesklý účes, dokonce i na kudrnatých, krepatějících se nebo suchých vlasech, které se obtížně upravují.


Tlak páry působící na vla. Parní Žehlička na vlasy FOX STEAM BRUSH. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Elektro pro kadeřníky - Žehličky od Svět kadeřnictví. Profesionálních žehliček na vlasy je mnoho, proto pro Vás vybíráme jen ty nejlepší. U nás najdete žehličky od různých výrobců, které se liší rozměry žehlících ploch,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky