pondělí 29. března 2021

Zelmer aquawelt plus vc 7920 0 st cena

ST Aquawelt Plus v modernom štýle s množstvom praktických funkcií. Je určený pre mokré a suché vysávanie, čistenie kobercov a čalúnenia a zber vody. Vysávač môže pracovať buď so sáčkom SAFBAG alebo v bezvreckovom režime s kontajnerom na vodu. O čistotu výstupného vzduchu sa.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. SP v modrej farbe s bohatým príslušenstvom zvládne suché i mokré sanie. ST chrání Vaše zdravie a predlžuje živostnosť vysávača.


Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k orginálnym výro. ST , SP ZELMER všeho druhu. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. Hodnocení produktu: (2recenzí) Aquawelt Plus je víceúčelový vysavač pro mokré a suché vysávání s moderním designem a mnoh.


ST má širokou škálu příslušenství, můžete zde najít přepínatelnou podlahovou hubici, štěrbinovou hubici, polštářovou hubici a další. Jestliže chcete vysát kamennou, dřevěnou či mramorovou podlahu, není problém, stačí jen nasadit hubici, určenou na tu danou podlahu a je to. ST v striebornej farbe s bohatým príslušenstvom, v ktorom nechýba ani turbokefa.


Vysavač zvládne suché i mokré sanie. Free Shipping Available. Mini hubice Zelmer je ideální na malý nábytek, sedačky, polstry, čalounění v automobilu.


ST ZELMER se sáním na mokro - náhrada kombinované hadice-starší typ. ST 4v vhodný na suché aj mokré sanie, šampónovanie, tepovanie. Balenie obsahuje turbohubicu, parketovú hubicu, dvojitý filtračný systém na vodu, peľ aj baktérie. ST má širokú škálu príslušenstva, môžete tu nájsť prepínateľnú podlahovú hubicu, štrbinovú hubicu, vankúšovú hubicu a ďalšie. Ak chcete povysávať kamennú, drevenú či mramorovú podlahu, nie je problém, stačí len nasadiť hubicu určenú na tú danú podlahu a je to.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding. Dál už hledat nemusíte!


Jako je suché vysávání, vysávání vody a mytí koberců. Pracuje v režimu se sáčky SAF BAG nebo v bezsáčkovém režimu s kontejnerem na vodu. ST od značky VACS jsou kvalitnější alternativou běžných papírových sáčků, které se obvykle skládají z pouhých dvou vrstev s nižší filtrační.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. ST je vysavač ideální pro suché a mokré vysávání.


Disponuje 5l sáčkem, 5l nádobou a vysoce kvalitním HEPA filtrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky