pátek 30. dubna 2021

Znaps cz

Znaps je rozdělen na části – microUSB zástrčka a magnetická krytka pro váš současný nabíjecí kabel. Spojení těchto dvou částí se telefon začne automaticky nabíjet, není tedy zapotřebí kablíkem různě “štelovat” a otáčet, což se hodí nejen v noci, když se snažíte kablík připojit naslepo, ale prakticky kdykoliv. Už nemusíte čekat na váš vysněný.


Contact ZPS – SLÉVÁRNA, a. Zlín, Malenovice Czech republic tel. Dodržujeme pravidla o ochraně osobních údajů. K analýze návštěvnosti a personalizaci reklam používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud používáte, nebo víte jak funguje magnetická nabíječka na noteboocích od společnosti Apple, produkt s názvem Znaps funguje prakticky úplně stejně a na stejném a totožném principu.


Pokud tedy nechtěně o nabíječku zavadíte, nemusíte se rozhodně bát, že by telefon spadl a nedej bože se s ním něco stalo. Novinka s názvem Znaps vám usnadní nabíjení vašeho chytrého telefonu. K dispozici je také praktický přívěšek na klíče, do nějž můžete sadu uložit a následně ji přenášet.


Některá jsou k smíchu a jiná zase užitečná. Buď informovaný, jakmile se objeví článek s tímto klíčovým slovem. Zadej svůj e-mail a dostaneš upozornění. Email byl úspěšně odeslán.


Magnetická nabíječka pro iPh. ZNAPS magnetický konektor na dobíjení vyřeší spoustu problémů! Apple pracuje na novém dobíjecím konektoru, který může být dostupný také pro Android zařízení.


Samostatný externí výrobce KICKSTARTER nyní rozjel projekt pro svůj magnetický konektor pod názvem Znaps. Nyní se ale pojďmě podívat, jestli Znaps přinesl úspěch. I když není napájení nebo odpojování nabíječky ze smartphonu extrémně složitý proces, může být díky tomuto nápadu ještě jednodušší. ZNAPS totiž představuje jakousi napodobeninu praktického MagSafe konektoru pro mobilní zařízení, který poznáme z MacBooků. Non-stop multiplayer browser action!


Dolar, Americký dolar US kurzy měn dolar. Nejvýhodnější kurz amerického dolaru v bankách a směnárnách, graf kurzu amerického dolaru. Důležité informace o americkém dolaru.


A zajímavá je i cena – Znaps je v předprodeji k dispozici za dolarů včetně poštovného do celého světa. Za ty ušetřené nervy to zřejmě stojí. Ostatně, o zařízení je velký zájem. ZNAPS představuje magnetické připojení, které může eliminovat poškození vnitřního nebo roztřepení vnějšího konektoru, vytrhnutí nabíječky při napájení a další nepříjemné situace. ZNAPS může mít připojení mikroUSB (Android) nebo Lightning (iOS).


Podpora konektoru nemusí platit pro všechny Apple mobilní zařízení! Znaps , který nabízí uživatelům iOS zařízení možnost připojit magnetický adaptér připomínající oblíbený MagSafe ke konektoru pro Lightning. Díky serveru KickStarter vydělal skoro miliónů korun ještě předtím, než se začal vyrábět. Všichni, kdo přispěli částkou alespoň dolarů, dostanou na konci roku vlastní přístroj.


Nemáte zrovna po ruce Znaps ? Nevadí, stačí vyjmout špunt a můžete dobíjet kterýmkoliv jiným kabelem. Dokázal nám to projekt ZNAPS , který naprosto inovuje nabíjecí konektor našich smartphonů. Zatímco jiné projekty se kasají, že nám usnadní život, byť je to přinejmenším úsměvné tvrzení, u konektoru ZNAPS máme pocit, že v tomto případě výrobci příliš nepřehánějí. Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie.


Kickstarter není jen výstavka prazvláštních vynálezů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky