čtvrtek 25. června 2015

Daruji lednici za odvoz ostrava

Daruji lednici za odvoz ostrava

Hledáte věci zdarma za odvoz, za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Daruji za odvoz vestavnou troubu. Ostrava před hodinami.


Daruji lednici za odvoz ostrava

Indesit, hloubka max 45cm. Na opravu nebo na náhradní díly. Pracka je castecne funkcni. Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program.


Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla). Palety jsou natřené latexovou barvou - značně oloupaná, ale do dílny nebo garáže určitě někomu poslouží. Inzeráty za odvoz – aktuální inzeráty na Sbazar. Zanussi používaná jen občas o víkendech je v dobrém stavu, osobní.


Daruji lednici za odvoz ostrava

Mrazák namrazuje, zapotřebí 1x za dní odmrazit. Spodní dvířka od mrazáku zapotřebí lehce zdvinout při zavírání. Další závady na fotkách. Pouze volat, nemám čas si dopisovat. Má kvalitně udělané mříže jak na oknech-tahokov,tak na dveřích.


Zdarma za odvoz daruji. Rozměry stánku cca 5x5m. Ve stánku je funkční klimatizacev ceně cca 10. Stánek je posprejovaný,ale použitelný jako stavební bouda,po vnějších opravách i jako normál. Zdivo opuka,ručně dělané cihly.


Zdravé tesané silné trámy. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Prodám lednici ElektroSvit model 38 funkční. Ledničky na náhradní díly, (opravu) Starší domácí kompletní ledni. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Prác.


V případě zájmu volejte na tel. Popis: Lednice Ardo spotřeba A, výška cca 145cm, stará let, funkční, mrazák nahoře, lednice dole. Nejpozdějí do hodiny dnešní. Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90.


Daruji lednici za odvoz ostrava

Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti. Foto jenom ilustrativní. Potřebujete se zbavit starých věcí? Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Lednici za Odvoz Objem lednice je cca 1l, objem mrazáku cca l. Prodam lednici Zanussi, vyska cca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky