pondělí 29. června 2015

Várnice prodám

Na prodej gastro nerez várnice – termos s výpustí na tekutiny. Bez kohoutu (cena cca 1- 250Kč dle provedení). Kč, dobírka 2Kč - záloha na poštovn. Volat po hodine jinak sms.


Kouknete i na další inzerci, totalni vyprodej. Exkluzivní provedení varného termosu pro použití při rautech a slavnostních příležitostech. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Jedná se o zbraň vyrobenou před r. ZP a je volně k prodeji pro osoby starší 18ti let.


Hlavně čisté bez výtluků, baskule pevná nevrklá, kohouty fungují v obou polohách. Krásná a plně funkční zbraň. Součástí prodeje je i 8ks origo patron v ráží.


Velký výběr náhradních dílů na nákladní automobily. Várnice na přepravu jídla. Vnitřní obal je vždy nerezová pro dodržení základních pravidel hygieny. Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí. Dobrý den, jsem zvláště ve spolupráci s některou bankou, která pomáhá komukoliv, kdo potřebuje financování, a mé podmínky jsou jednoduché a převod peněz, který je dobře zajištěn mou bankou, poskytuji finanční prostředky ve výši 2. Nerezové várnice pro přepravu jídel a nápojů s výpustí či bez výpustě jistě naleznou uplatnění v mnoha různých provozech od škol, přes úřady až po firmy, ale pochopitelně třeba i na sportovních či jiných akcích.


Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj, kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. Gastronádoby jakožto profesionální kuchyňské vybavení vhodné jak pro provoz menších, ale i větších gastronomických provozů. Různé druhy gastronádob odpovídají nejvyšším nárokům na kvalitu výrobků, ale i na samotném zpracování. Sháníte použité ale kvalitní gastrozařízení? Kategorie gastrobazar Ostrava vám nabízí kvalitní zboží z různých výstav, kde se gastrozařízení minimálně používalo.


Na veškeré produkty z této kategorienbsp;poskytujeme záruku. Kategorii gastrobazar Ostrava se snažíme neustále aktualizovat. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Všechny varnice těsní a netečou. Osobní předání v Ostravě. Odvoz si musíte zajistit s. Inzeráty kategorie vojenská vozidla UAZ, PV3S, Tatra s možností bezplatného přídávání inzerátů obsahující vojenská vozidla UAZ, PV3S, Tatra návštěvníky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Převzetí osobní Rakovník, Praha Praha 5. Prodám starou várnici - cena 10- Kč. Nerezová várnice Onpira najde uplatnění v kuchyních i průmyslové výrobě. Označit špatný inzerát. Originální KARAMBIT Poloautomat s klipsem na opasek. Kč , Brno Nerezova deska gastro Prodam desku s drezem.


Rozměry šířka hloubka 60cm průměr díry cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky