úterý 30. června 2015

Sušička ovoce concept so1020

Uživatelé si na ní nebudou moci přednastavit dobu sušení, sušička se tedy sama automaticky nevypne. Nejde sice o zcela standardní funkce, pro mnoho uživatelů je ale možnost automatického vypnutí důležitá, aby mohli. Vaší fantazii se meze nekladou.


Sušička ovoce s tichým provozem vhodná na sušení ovoce, zeleniny, hub, bylinek a dalších druhů potravin. K dispozícii máte stupňov sušenia, pričom si môžete vysušiť nielen ovocie, ale aj huby, byliny, kvety, mäso, ryby alebo cestoviny. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Devět pater v základu za přijatelnou cenu potěší mnohé uživatele. Pozor si dejte na to, že nelze přednastavit čas sušení a sušička se ani sama nevypne. O bezpečnost se ale postará pojistka proti přehřátí. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Veškeré informace o produktu.


Sušička ovoce concept so1020

Testování sušičky na ovoce a zeleninu Gallet - Duration: 3:34. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pak vyzkoušejte skvělou alternativu uchovávání ovoce , tedy sušení. Vytvoříte si zdravou a také chutnou svačinku, přísadu do polévek nebo krásné vánoční ozdoby!


Díky 9ti plátům, které má sušička ve výbavě, usušíte velké množství najednou. Velkokapacitní elektrická sušička ovoce s devíti síty o průměru centimetrů, se kterou získáte kvalitní výrobek. Uvnitř sušičky cirkuluje teplý vzduch, který rovnoměrně suší potraviny ze spodní i vrchní strany jednotlivých plátů.


Moderní sušička ovoce je však do značné míry multifunkční pomocník. Zvládne kromě ovoce sušit nejen již zmíněnou zeleninu, ale také houby, bylinky, maso, či ryby. V některých univerzálnějších spotřebičích zaděláte dokonce těsto, nebo připravíte domácí jogurt.


Je tedy dobré si před pořízením sušičky na. Sušení potravin je v posledních letech opět trendy. Připravit si na zimu zásoby sušené zeleniny, hub, ovoce , bylinek nebo třeba masa je se sušičkou potravin GOBI od českého výrobce Concept velice snadné. Sušička potravin GOBI nabízí skutečně velkorysý prostor k sušení.


Podívejte se na novinky v kategorii Sušičky na ovoce. Celá plocha sušičky je rozdělena na stejně velkých sušící ploch - sušička je tak. Výhodou je tichý cho rovnoměrné sušení a možnost tepelné regulace. Sušené ovoce , zeleninu, houby, bylinky a těstoviny uvítáte v každém ročním období.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Bezpečný provoz je zajištěn pojistkou proti přehřátí. Obsluha je velmi snadná, stupňů nastavení teploty. Síta je možno mýt v myčce nádobí.


Potraviny si přitom zachovají nejen chuťové, ale také výživné vlastnosti. Sušička ovocia vám nazbierané ovocie a zeleninu premení na zdravú alternatívu maškŕt a pomôže ju uchovať na dlhšiu dobu. Sušenie je jednou z najšetrnejších metód spracovania úrody. Ovocie, zelenina, huby aj bylinky si vďaka nemu zachovávajú vysoký obsah vitamínov a minerálov. Vašej fantázii sa medze nekladú.


Stačí rozložiť nakrájané potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky