pátek 26. června 2015

Kráječ jablek na křížaly

Quality Gorenje Accessories. Order By 9pm For Next Day Delivery! Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu. Stejnoměrně nakrájené plátky (tloušťka mm) lze použít do koláčů.


This feature is not available right now. Please try again later.

Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. Snadno najednou nakrájí. Komu se na zahradě občas urodí hodně jablek, určitě ocení. Velice zrychluje práci. Domácí křížaly jsou super.


Suším buďto v sušičce nebo na pečícím papíru na radiátoru. Křížaly suší tak, že odstraní jádřince jablek, ta pak nakrájí na kroužky, které navlékne na nit a zavěsí k teplé troubě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odzkoušeno na několika igelitkách hrušek na křížaly , s loupáním i bez. Máme tu sezónu jablek, takže určitě všichni sušíte křížaly. Poprvé na Vánočních trzích představujeme jabkostroj, mechanický loupač a kráječ na jablka.


Kráječ jablek je vyroben z nerezové oceli a lakovaného hliníku. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Vítejte v internetovém obchodě firmy NECO s. Multifunkční kráječ a loupač je určen ke krájení, loupání a odstraňování jádřince jablek.


Lze využít též pro hrušky, brambory apod. Uživatelské hodnocení a recenze na Ezidri kráječ a loupač jablek. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Kráječ lze použít i na výrobu bramborových spirálek.


Nejenom loupání a krájení velkého množství jablek , do kráječe EZIDRI můžete upnout také brambory. Bramborové spirálky z kráječe napíchněte na špejli a osmažte ve vrstvě oleje. Nebo půlměsíčky z brambor (pokud spirálu rozřežete) opečte na plechu v troubě.

Jednoduchý pomocník na křížaly. Skvělý kráječ na jablíčka. Jablíčka oloupe, nakrájí a pokud mají jablíčka pěknou slupku, tak se loupací systém prostě odkloní a jablíčka se jen krájí. Užitečný a šikovný pomocník do každé domácnosti. PROČ ho máme v nabídce.


Jablka nebo hrušky nakrájíte na křížaly velmi snadno a rychle. Lze použít i na loupání či krájení zeleniny např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky