pátek 26. června 2015

Teflonová páska na vodu

Teflonová páska slouží k utěsnění závitů PVC instalačního materiálu pro bazény. Další informace naleznete v e-shopu bazenonline. Pásku zakoupíte zde - htt. Teflonové pásky a vlákna se používají na těsnění závitů kovových závitových spojek a dílů. Hojně se používají ve vodoinstalatérství jako náhrada koudele a všude tam, kde spoj netěsní tzv.


Teflonovou pásku jednoduše omotejte kolem závitu a našroubujte díl s. Slouží jako izolační páska k utěsňování závitů vodovodních trubek v přetlakových systémech jako je centrální vytápění nebo v zařízeních na kompresi vzduchu. Potřebujete poradit s objednávkou? Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stačí ju obtočiť okolo závitov sprchovej hlavice, prípojky na vodu od vašej práčky alebo umývačky riadu či okolo iných potrubí so závitami, prípadne prípojok na. Instalatérské potřeby) Hodnocení produktu:.


Certifikace WRAS na pitnou vodu do teploty 85°C Parametry - hlavní název promo: izolační teflonová páska. Těsnící teflonová páska nahrazuje konopí a používá se k těsnění závitových spojů tlakových rozvodů vody, vodní páry a tlakového vzduchu. Get vodu With Fast and Free Shipping on eBay.


We Have Almost Everything on eBay. Nahrazuje lepidlo o konopné těsnění. Vše pro instalatéry, topenáře a kutily najdete u nás. Nabízíme těsnící teflonové pásky na vodu nebo na plyn značky Steno. Různé rozměry a tloušťky.


Látky s teflonovou úpravou jsou vyhledávané hlavně kvůli skvělé vlastnosti materiálu, který odpuzuje vodu a proto je látka odolná proti znečištění tekutinami. Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies. Většina internetových prohlížečů je automaticky nastavena tak, aby byly soubory cookies příjímány. Teflonová tesniaca páska inštalačné sa používa miesto kúdele na utesnenie spojov. Tesní závity všetkých druhov kovu, plastu, PVC, atď.


Po dotažení je možné pozici spojovaných dílů měnít, ale jen málo. Teflónová páska sa cca v vrstvách navinie na vonkajší závit v. Asi pětina spojů s teflonovou páskou mi netěsnila a musel jsem je předělat. Předělání spočívalo v aplikaci více vrstev pásky nebo naopak méně. Teflonová nit je stejně jako těsnící páska určena k utěsnění šroubovaných spojů v bazénových rozvodech.


Kromě plastu ji lze použít i na kovové spoje. Rozměr x mm, délka m. Náš internetový obchod není postaven na principu objednávka-shánění zboží-odeslání zákazníkovi ale na systému vlastního průběžně doplňovaného skladu. PTFE hadice lze rozdělit na hladké a vrapované hadice.


Hladké hadice jsou vyztužené jedním nebo dvěma nerezovými oplety nebo i pláštěm ze silikonu, EPDM, PP a PVDF. Vrapované hadice vyztužené vnějším opletem z nerezi nebo jiných materiálů. Mohou být vyztuženy také přídavnou spirálou umístěnou mezi vlnami a opletem. Obtočte - obalte vonkajšie závity páskou pred zaskrutkovaním na miesto.


Tesniaca páska je formovateľná, vodotesná a nepriepustná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky