úterý 18. srpna 2020

Vinotéka dunavox

Během několika let se firma Dunavox stala jedním z vedoucích hráčů na poli prodeje chladících skříní. Skladování vín, především v domácnostech, může být často velmi problematické. Domácí vinotéka je nejen praktické, ale i estetické řešení skladování vína. Nabízíme různorodou škálu chladících zařízení.


Firma Dunavox je mladá dynamická a neustále se rozvíjející firma.

Díky kvalitě svých produktů se rychle zařadila mezi nejúspěšnější výrobce domácích vinoték. Nabízí pestrou paletu těchto spotřebičů, ať už pro domácnost nebo gastro provozů. V posledných rokoch sme sa stali významným hráčom na trhu s chladničkami na víno. Dunavox je největším prodejcem vinoték v Evropě a nabízí jednu z nejširších nabídek modelů na trhu. Vzhledem k jejich specializaci se jim také daří velmi pružně reagovat na návrhy zákazníků a rychle tak zlepšovat funkčnost, kvalitu a ergonomii jejich modelů.


Súčasťou modernej kuchyne sú aj vstavané vinotéky. Ponúkame široký sortiment vstavaných vinoték, ktoré môžu byť jednozónové, dvojzónové, alebo trojzónové.

Dunavox is one of the fastest developing wine cooler brands in the market. A clear mission, streamlined organizational structure, powerful sales and service network all help to provide our clients with a wide range of quality products at reasonable prices. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


DK je dvouzónová exkluzivní kompresorová vinotéka , jedná se o inovovaný model oblíbeného DX 29. O vašu pozornosť by nemala prísť novinka na trhu - vinotéka DUNAVOX DAU-32. B kapacita fliaš, l netto.


Skvělá dvouzónová vinotéka společnosti DUNAVOX s kapacitou lahví. Kompresorové chlazení, dig. LED osvětlení, koš na stojící lahve, UV filtr, dB. Dunavox reserves the right of changing parameters without prior notice. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V této kategorii naleznete vinotéky Dunavox určené především pro domácí použití.

Zajímavou možností u většiny těchto modelů je možnost umístění několika láhví na stojato (ideální, pokud víno ihned nedopijete). DB Dvouzónová exkluzivní vinotéka DUNAVOX s kapacitou lahví červeného i bílého vína. Lahve se ukládají na dřevěné police. Vinotéka je v elegantním černém.


O Vaši pozornost by neměla přijít novinka na trhu – vinotéka DUNAVOX DAU-32. Wh Exkluzivní kompresorová vinotéka. Její elegantní vzhled v černém provedení ji předurčuje jako reprezentativní vinotéku do restaurací a moderních kuchyní. Tipy, recenze, testy - domácí vinotéka. Na těchto stránkách chceme nabídnout zkušenosti, recenze, porovnání a zajímavosti o chladničkách na víno.


Věříme, že informace budou mnohým zájemcům prospěšné při výběru, řešení typu a případného nákupu tohoto oblíbeného spotebiče. Snažíme se získávat receze i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky