úterý 11. srpna 2020

Zavarovaci sklenice

Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Le Parfait Sada 6-ti ozdobných sklenic s víčky.


Zavarovaci sklenice

Sklenice zavařovací 2g. Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky. Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Vybírejte z 1produktů v kategorii zavařovací sklenice. Vyberte si sklenice na zavařování, sklenice na med z naší bohaté nabídky. Tato krásná Mason Jar má objem 9l.


Zavarovaci sklenice

Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Víčko pro sklenice průměr mm, sada ks.


Tradiční zavařovací sklenice v té nejlepší formě! Od decovky po pětilitrovku, s klipem z nerezavějící oceli a těsněním z přírodního kaučuku uchovají vaše poc. Zavařovací sklenice 3ml, ks. Tescoma zavařovací sklenice Della Casa 4ml ks.


Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks. Víčka s vysokým okrajem se lépe otevírají,. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Standardně jsou dodávky zajišťovány. Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr. Rozměry: objem 7l, pr. Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších.


Rádi vám poradíme s výběrem. Víko vybaveno gumovým těsněním. Fido Terrina Bormioli Rocco není vhodná k zamrazení a do t. Weck zavařovací sklenice , Srnojedy. Inspirace pro všechny příznivce a milovníky Wecku a e-shop s produkty pro domácí zavařování a konzervování za nejlepší ceny na. Jako každý rok, tak i na letošní jsme připravili doplňkový zavařovací program.


U víček twist jsou fotky ilustrační, víčka mohou být v bílé nebo zlaté barvě, podle momentálního výrobního programu. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Objednejte si kvalitní zavařovčky u nás.


Rychlé a spolehlivé doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky