pondělí 10. srpna 2020

Wüsthof sada nožů

Připravili jsme pro Vás sady nožů , ze kterých si vybere opravdu každý. Sada nožů kovaných zaujme náročné uživatele a profesionály, sada kuchyňských nožů nekovaných zaujme všechny kuchaře, kteří hledají dobrou kvalitu za rozumnou cenu. Kvalitní výrobky značky Wüsthof Dreizack Solingen - nože, příslušenství k nožům, vidličky na maso, sekáčky, nůžky, manikúru, ocílky, brousky. Pětidílná sada nožů Wüsthof Silverpoint s dřevěným blokem. Nekované, výborně vyvážené nože jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové ocele X55CrMo14.


Wüsthof sada nožů

Rukojeť nožů je vyrobena ze. Sady kuchyňských nožů často obsahují nejvíce využívané typy nožů v domácí i profi kuchyni. Jsou také oblíbeným a praktickým svatebním nebo narozeninovým darem. Sada je dodávána v dárkovém balení. CLASSIC je série nožů , která se dělá již dlouhá léta a padne skoro do každé ruky.


Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze WÜSTHOF Sada. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


BerlingerHaus, WÜSTHOF , KDS a dalších. Nože Wüsthof GRAND PRIX II. Tuto sérii nožů již lze bez přehánění označit jako luxusní.


Kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí HRC. Nedoporučujeme mytí v myčce, ta zkracuje životnost ostří. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená.


Wüsthof sada nožů

Gourmet získala v USA pečeť kvality a hygieny NSF. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack. Nejlevnější sada kuchyňských nožů s blokem na nože od Wüsthof Solingen. Silverpoint - Wüsthof Solingen obsahuje ks nožů a ocílku v bloku z výběrového bukového dřeva.


Třídílná sada nožů Wüsthof Silverpoint. Sada Silverpoint je řada nekovaných nožů s rukojetí ze syntetického materiálu. Sada 3ks kvalitních nekovaných nožů. Sada obsahuje: 1x Nůž na zeleninu 1x Nůž na zeleninu 1x Nůž na chleba 1x Vidlička na maso 1x Ocílka 1x Nůž na šunku 1x Nůž na šunku 1x Nůž kuchařský 1x Nůž kuchařský 1x Nůž vykosť.


Wüsthof sada nožů

Wüsthof kuchyňské nože jsou oblíbenými nástroji mezi nejvýznamnějšími kuchaři a domácími nadšenci, což je také důvo proč je Wüsthof oficiálním partnerem Německé asociace kuchařů a dodavatelem pro německý Národní tým kuchařů, stejně jako i dalším mezinárodním kulinářským týmem. Kvalitní sada kuchyňských nožů je vždy základním vybavením vaší kuchyně. V naší prodejně Má kuchyně. Sada kuchařských nožů Wüsthof SILVERPOINT díly. Dokonale vyvážený Santoku nůž a velmi univerzální nůž na zeleninu - kované z jednoho kusu kvalitní oceli.


Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. K nožem je v sadě také. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Wüsthof sada nožů

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada nožů Fiskars z kolekce Edge zahrnuje nožů a praktický dřevěný blok na nože v černé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky