pátek 14. srpna 2020

Zapalovač plynový

Plynový dámský zapalovač Hadson Lipstick. Kovový zapalovač ve tvaru rtěnky je zdobený bílými kamínky Swarovski a jeho povrch je v polomatném černém provedení. Otočením spodní části zapalovače jako u rtěnky se vysune tlačítko k zapálení plamene. Ve spodní části je umístěn plynový plnící ventil a regulace. Zapalovač do větru, ekologický elektronický zapalovač.


EKOLIGHTER je nový typ zapalovače, do kterého není potřeba doplňovat plyn ani benzín. Vyrobeno z kvalitního kovu a plastu, jako náp. Je samozřejmě ideální na podpálení plynového sporáku, ale díky dlouhé hlavici se hodí i na podpalování grilů, svíček pod fondue a dalších špatně přístupných míst. Tento web používá soubory cookie a další nástroje, které jsou nezbytné pro zajištění řádného fungování našeho obchodu, včetně analytických nástrojů pro optimalizaci jeho vzhledu, obsahu a měření efektivnosti reklamních kampaní. Je plněný zkapalněným plynem.


Má… 2Kč – 2Kč ve obchodech Porovnat ceny. Kovový zapalovač s polomatným černým povrchem má ve spodní části umístěný plnící ventil a ovládání intenzity plamene. Po stisknutí tlačítka se odklopí kryt a zapalovač se zapálí. Pomocí dlouhé hlavice a plynového pohonu se zapalovačem dostanete opravdu všude a můžete. Víceúčelové plynové zapalovače ZIPPO využijete v domácnosti i při táboření.


Zapalovač plynový

Snadno zapálíte sporák, gril, krb i svíčky. Mějte oheň po ruce vždy, když bude třeba. Plnitelný plynový zapalovač s piezo-elektrickou jiskrou- TURBO.


Vhodný ke gravírování textu nebo loga. Součástí balení je dárková krabička. Obsahuje totiž nejen samotný zapalovač , ale také nožík, otvírák na lahve a vývrtku. Tyto přidané nástroje ovšem nejsou určeny pro náročnější použití a jsou míněny spíše jako doplněk, který potěší, když není jiná.


Zapalovač plynový

A to jak odolností exteriéru, tak i výkonnostními parametry. Příjemný do ruky, praktický provedením, hezký na pohled. Vítáme Vás v našem internetovém obchodě, a doufáme, že budete s naší nabídkou spokojeni. Připravili jsme si pro Vás. Kuchyňský plynový zapalovač 18cm - Ibili.


Praktický pomocník, díky němuž můžete zapomenout na jakékoliv zapalování plynových sporáků za pomoci klasických sirek. Plynové zapalovač s různými druhy plamenů (turbo, dýmkový, obyčejný a žhavící). Tím se odlišuje od toho plynového. Opravdu velmi dobře vzdoruje větru, což je jeho velká výhoda. Podobně jako plynový zapalovač se i benzinový bratr zapaluje křesadlovým systémem, vzněcují se výpary s benzínem nasáknutého knotu.


Uvnitř knotu je slabý měděný drátek, aby byl knot odolnější a nehořel tak rychle. Povrch zapalovače je v matném bílém provedení kombinovaný s lesklým chromem. Načíst další produkty (25).


Díky plynulé regulaci ovládání plynu si můžete vybrat mezi m. Vynikající pro zapalování plynových sporáků, trub, grilů, svící apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky