úterý 20. října 2020

Výčep pro petky

Výčep je českým výrobkem, na který byl udělen patent. Manipulace s výčepem je jednoduchá. Na PETku našroubujete těleso s kohoutem, otočíte PETku, nasadíte tělesem na výčep , zajistíte západkou a stáčíte nápoj.


Tím nápojem může být vše, co se stáčí do PETek - pivo, víno, limonády, vody atd. Klasik a Sting), z tělesa s výpustným kohoutem, které je vloženo do konzole stojanu a je zajištěno proti vyjmutí západkou, z odkapávací misky, z propichovacího členu pro vytvoření otvoru v PET lahvi. VÝČEP PRO PETKY SESTÁVÁ. Nabízíme domácí výčepní zařízení pro stáčení nápojů, které jsou distribuovány v PET lahvích. Výčep na pet láhve je velmi praktická pomůcka.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Výčep pro PETky , Praha, Hostivař. Dokážete s tímhle produktem podávat točenou limonádu. Stačí jen zašroubovat pet. Nabízíme klasické domácí výčepní zařízení pro stáčení nápojů v PET lahvích. Do minuty již stáčíte Váš nápoj.


Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Free Shipping Available. Title: vycep pro petky A4. Vše o pivovarech, výrobě a pití piva. Dej Bůh štěstí Nadměrná konzumace alkoholu ohrožuje zdraví.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Zařízení je jednoduché na obsluhu a údržbu. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Prodej výčepní techniky a příslušenství v Benešově a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Maro servis, APOMA, veřejná obchodní společnost, Alza.


Naše generátory dusíku jsou určeny pro restaurace, minipivovary, výrobny nápojů, vinařství, balírny a plnírny. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Pro stavbu generátorů dusíku používáme výhradně materiál s atestem pro užití v potravinářství. Giving you the best choices to compare before making final decision. Standardem je celonerezové provedení a odolná konstrukce se spolehlivou funkci.


Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské projekty. Make 20x faster sales and purchase of your dream properties.


Výčepní zařízení na čepování piva se postará o jedinečný požitek z piva ze všech 5litrových soudků, díky tlakovému systému COplynových kartuší získává sladový mok vždy ten správný tlak, plynové kartuše jsou součástí balení a postarají se přímo od začátku o správný tlak vedení, aby se daly připojit i další soudky, pro které není potřebný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky