pátek 9. října 2020

Zavařovací hrnec s odšťavňovačem

Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Florina Hrnec nerez na odšťavňování 5l. Hrnec na odšťavňování pro přípravu sirupů i džemů.


Varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou, perforovaný hrnec k propařování ovoce, skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Zavařovací hrnec DOMO vám pomůže uchovat všechny poklady z vaší zahrádky – naskládejte dobroty do zavařovací sklenice, zalijte nálevem podle své chuti, zavíčkujte a sterilujte. Dobrý den koupili jsme u Vás zavařovací hrnec Bielmeier 695.


Nastavec lze posadit na hrnec pouze ze sikma. Dekuji za brzkou odpoved. Dále je možné využití třeba na ohřev různých teplých nápojů.


Nechybí možnost tavení medu, nebo koupě speciálního příslušenství, a zhotovení zavařovacího hrnce s odšťavňovačem. Bezpečnostní vlastnosti. Elektrický zavařovací hrnec by měl být vybaven různými prvky ochrany. Základem bývá dostatečná izolace.


V této nádobě se snadno doplňuje voda, má také efektivní cyklus páry. Jedná se o jednoduchý a poměrně levný nástroj pro odšťavňování. Parní odšťavňovací hrnec. Do spodní části nalijeme vodu, horní část naplníme ovocem, do kterého přidáme cukr.


Orion Hrnec nerez na odšťavňování l. Každé patro hrnce plní svůj účel – spodní varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou a perforovaný hrnec k propařování ovoce. Vyroben z nerezu, vhodný na všechny. Se soupravou pro odšťavňování DELLA CASA nemusíte kupovat speciální odšťavňovací hrnec, ale jednoduše použijete běžný nerezový hrnec nebo kastrol s poklicí o průměru cm. Jeden z těch, které už doma máte a pravidelně používáte. Tím ušetříte peníze i místo v kuchyni.


Tradiční zavařovací sklenice v té nejlepší formě! Od decovky po pětilitrovku, s klipem z nerezavějící oceli a těsněním z přírodního kaučuku uchovají vaše poc. BIELMEIER Zavařovací a nápojový automat BHG 685. Je nový a zatím jsme ho neprodali tolik, abychom určili jeho spolehlivost. Až budete s přípravou kompotů hotoví, klidně v hrnci připravte i polévku nebo horký nápoj.


Využijete pak zabudovaný výtokový kohoutek, přes který můžete stáčet svařené víno nebo čaj. Pojme sklenic a také uchová horké nápoje, polévky či guláš. Babička na to měla hrnec s vnitřním sítem, nasypalas rybíz a cukr, dalas trochu vody jinam, pára se postarala o zbytek, šťáva řekla, že je vyšťávená, tak, že vylezla do skleněné trubičky, a pak jsi ji vypustila hadičkou (byla součástí hrnce). Nepamatuju si to přesně, moje práce bývala mlet jiný hory rybízu na.


Moderní pákový odšťavňovač vynikající pro snadné a rychlé odšťavnění citronů. S odšťavňovačem na citrony GrandCHEF značky Tescoma snadno připravíte přírodní šťávu z čerstvých citronů. Díky účinnému pákovému mechanismu vymačkáte dužinu snáze a důkladněji než s klasickými odšťavňovači.


Vhodné do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky