středa 7. října 2020

Zákrytová deska na studnu

Zákrytová deska na studnu

SKRUŽE, ZÁKRYTOVÉ DESKY – VYMÝVANÉ. Udělejte ze své studny esteticky působivý doplněk celé vaší zahrady! Betonové studniční poklopy můžete použit na zakrytí jímek a vpustí Betonová zákrytová deska Betonová zákrytová deska je tak vhodnou alternativou pro snížení stavební délky šachet tam, kde to terén nedovoluje, např. Hmotnost 100cm poklopu 1kg.


Univerzální zákrytové desky (stříšky) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Poklopy na studny a jejich sedla. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost. Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem.


Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny, je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. Plánujete stavební úpravy kolem svého domu? Pošlete nám svoji představu a my Vám zdarma zpracujeme projekt. Důležité informace pro spotřebitele.


Zákrytová deska na studnu

Můžete se podívat na soupis důležitých informací nebo použijte poradnu. Zákrytové desky s označením ZDV jsou vyráběny vibrolisováním se štípanou pohledovovou stranou jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k tvarovkám Face block. Na tento stavební dílec se kladou vyrovnávací prstence nebo přímo poklopy. Jedná se o stavební dílce revizních šachet, které slouží, které slouží ke kontrole, údržbě, provětrání a odvzdušnění kanalizace bez přístupu obsluhy. Kónusy jsou osazeny ocelovými stupadly s plastovým povlakem zabudovanými do hmoždinek.


Výrobky je možné skladovat na otevřených a nezastřešených plochách. Přeprava skruží musí být prováděna v poloze nastojat. Dvoudílné zákrytové desky jsou opatřeny středovým Z zámkem. Vrtanou studnu jsme osadili betonovou skruží se zákrytovou deskou s odvětrávacím komínkem a uzamykáním. Zákrytová deska na studně betonová se skládá ze dvou půlek.


Vyrábíme je v barevném provedení: černá, hnědá, žlutá, červená. Studňové skruže a zákrytové desky. Ve čtvrtek mi na stavbu přijela firma vykopat studnu. Tady musím smeknout před perfektním přístupem a provedením prací.


Kupodivu se to obešlo i bez větších komplikací, teda až na jednu, a to je moje slavná příjezdová cesta. Bohužel, soused má u plotu nějaké stromy a náklaďák s bagrem kolem toho nemohl projet. Program na sestavování prefabrikovaných. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Víko šachty tvoří železobetonová deska s osazeným vstupním poklopem. WN 15pro kanalizaci velkých rozměrů (Prefa-brno). Naše skruže jsou vhodné nejen pro studny , ale také například na odvod dešťové či. Nejvhodnějším řešením krytu studny je již léty osvědčená betonová zákrytová deska.


Armovaný poklop na studnu. Hrana horní skruže není dokonale rovná, stejně tak betonový poklop. Prefabetón Diviaky – tradičný slovenský výrobca. BEST - ZÁKRYTOVÁ DESKA I, II v přírodní a karamelové barvě je nyní v dostatečném množství skladem! Platí do vyprodání zásob.


Zákrytová deska na studnu

BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix arabica. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Vhodné pro plotové prvky BEST Nat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky