pátek 4. září 2020

Vtipné cedule a nápisy

A pozor, potěší také všechny ostatní, kteří pak kolem takové vtipné a netradiční cedule s textem či obrázkem projdou. V široké nabídce najdete tu správnou cedulku pro workoholiky, líné děti, milovníky piva, spokojené manžele, členy rodiny i zamilované páry. Upozorňovací a varovná vtipná cedulka. Nikde jinde nemůžete rozehrát tak vtipné genderové hry jako při vymýšlení cedulek na toalety. Vtipné , výstražné, varovné cedulky - WC.


Oč přívětivěji však sděluje totéž nápis na WC jedné místní firmy Vítejte u nás, posaďte se u nás, až zas povstanete, tak se podívejte, zda čisto zůstalo po vás. Zajímají nás vtipné cedule , dopravní značky, piktogramy, vzkazy v restauracích, v obchodech, ve školách, na úřadech a dalších veřejných místech, na zastávkách městské hromadné dopravy či na na letištích a nádražích, hřbitovech, benzinkách, toaletách i plotech domů. Dnes je pro vás připraven už desátý díl naší loupákovské obrázkové rubriky, který vám přináší několik opravdu povedených fotografií, na kterých autor zachytil nějaký srandovní text či nápis. Když je ten apríl, vybrali jsme pro vás ty nejvtipnější a nejkurióznější cedule a nápisy , které vás jistě pobaví.


Neházejte vložky z oken, dusí se nám kachny Rekreační oblast na Máchově jezeře. Další foto v galerii Galerie. Cedulky na zeď, na dveře či stůl mohou být skvělým dárkem pro kolegu, přítele, milovanou osobu či někoho z rodiny. V nabídce jsou drobné plechové cedulky a také oblíbené dřevěné v malém i velkém provedení.


CEDULE VADÍ VÁM NAŠI PSI? Nápisy , cedule , upozornění se staly svébytným, naprosto opomíjeným projevem naší kultury. Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem!


Keramická nástěnná dekorace pro všechny pejskaře a milovníky psů s nápisy „Pokud by Vám vadili naši psi, rádi vás zavřeme do kotce. Smaltované cedule vyrábíme tradiční technologií ručního šablonování. Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem. Všechny samolepky jsou ze zadní strany vybaveny lepidlem, které samolepku udrží spolehlivě přilepenou za předpokladu, že ji vy nalepíte na suchý a hladký povrch.


Nejlepší cedule ze čtenářské soutěže. Projděte si nápisy z plotů, hospo toalet i hřbitovů 7. Na trhu najdeme i plechové cedule s vtipy, ať už psanými či obrázkovými. Hodí se na zahradní chatku, na plot, případně jako interiérová dekorace.


Pokud máte takovou originální ceduli někde vyvěšenou, bude poutat pozornost návštěv a máte o jeden námět na rozhovor více. Plechové cedule , cedulky na dveře s různými nápisy , nebo vtipné cedulky k různým příležitostem. To vše naleznete v této kategorii.


Vybíráte cedulku ke konkrétní příležitosti či umístění? Kontaktujte naši info-linku, rádi Vám při hledání pomůžeme. Kromě článků na něm najdete také seznamku pro seniory, chat, tipy na výlety a kulturní akce pro seniory, ale i soutěže či nejrůznější projekty - módní přehlídky pro zralé modelky apod. Tipy a nápady na originální dárky k 18.


Oslava plnoletosti, zkrátka, když je člověku 18. Vyrábíme světelné cedule , nápisy , poutače, boxy, panely, neonové reklamy, korpusová 3D písmena, PVC 3D nápisy nebo polystyrénové 3D nápisy s možností prosvícení nebo podsvícení zářivkami, neony, diodami nebo nasvícení LED reflektory. Světelné reklamy vyrábíme na míru vašim požadavkům. Nabízíme bohatý výběr motivů ve vysoce elegantním provedení a nepřeberném množství.


Můžete vybírat z cedulí několika rozměrů, záleží jen na vašich potřebách a vkusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky