úterý 29. září 2020

Výměna těsnění pod hlavou cena octavia

Výměna těsnění pod hlavou válce. HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Preskočiť na CENA - Někdo říká, že cenu tvoří těsnění pod hlavu a sada šroubů, tj. Plus cca 50- Kč za srovnání hlavy.


TDI KW má již delší dobu špatné těsnění pod hlavou , což se. Kompletní rozborka vozu Škoda Octavia po 500. Je mi teda jasný že je to těsnění pod hlavou. Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi nemohli napsat nějaké orientační ceny výměny těsnění pod hlavou , včetně vyrovnání hlavy a práce.


Je mi jasné že cena se může všude lišit jde mi jen o odhad. Těsnění pod hlavou - Motor 1. V tomto videu bych rád vysvětlil pár spekulací o prasklým těsnění pod hlavou motoru. Rád bych ukázal jak to lze poznat a jak se to projevuje. Pokud je to pro vás zajímavý napište.


A protože jde o specificky konstruovaný agregát, vyžaduje také výměna těsnění pod hlavou specialistu. Jinak se může stát, že těsnění vyměníte a za chvíli to budete dělat znovu. Rover třeba předepisoval při výměně použití nových šroubů hlavy válců (v tomto případě vlastně celého motoru).


Kolik stojí výměna těsněné pod hlavou v neautorizáku-Fabie I. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna silentbloku na převodovce ve značkovém servise škoda? Když se dělá jakékoliv sundání hlavy a dání nového těsnění je potřeba dát vždy hlavu na srovnání a na přetlakování. Takže nové a jedině nové.


Co se může stát, když se to nevymění ? Hlavu treba zrovnat, zabrusit ventilove sedla. Samotne zavarenie tiez stoji kopec penazi, pretoze je to narocne na material, know-how a cas. Vše,co tu čtu ,jsou velmi laické názory. U starých Škodovek se dalo počítat s prasklým těsněním. Ale u nových typů,bez předchozích závatřeba jízdy s přehřátým motorem,nebo dalšími závadami ,které mohou u nových motorů zapříčinit prasknutí těsnění nebo ke všemu hlavy.


Také jsem si u Š,1vyměnil těsnění pod hlavou na Václaváku u Václava. Po výměně chladiče jsem za měsíc dolil cca 1l vody,evidentně se někde ztrácí,spoje suché. Na víčku emulze,spíše jezdím po městě. Jak dlouho by mělo vydržet těsnění pod hlavou ? Při vyplnění prostoru mezi hlavou a blokem se těsnění hlavy válců stará také o to, aby nedocházelo ke styku oleje s chladicí. Výmena tesnenia pod hlavou MPI - AUTO BLOG - Tdipower.


Postupujeme asi nasledovne: 1. Vypustíme chladiacu kvapalinu, odpojíme. Příspěvky: 4Bydliště: UH. Brod - Pašovice výměna těsnění pod hlavou.


TDI KW má již delší dobu špatné těsnění pod hlavou , což se projevuje ztrátou vody při vyšších otáčkách motoru cca. Když jedu řekněmě předpisově,tak se neztratí ani kapka. Ahojte, kamaradka ma jednickovou Fabii 1. MPi a ma zjevne praskle tesneni pod hlavou (mizi chladici kapalina, emulze na vicku oleje) a chudak se krizuje, kolik bude stat oprava.


Ptam se proto vas, co s tim mate zkusenost. Pocitam, ze se bude kvuli tomu bude menit i olej. Ano u toho auta co mám v podpisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky