středa 2. září 2020

Zástěna před kamna

Free Shipping Available. Check Out Fence on eBay. Fill Your Cart With Color today! Zástěna za kamna REFLEX 92x61cm se stoj. Je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do °C.


Rozměry desky 92xcm. Spolehlivě odizoluje předměty v blízkosti tepelného zdroje a odráží nežádoucí teplo zpět do volného prostoru. Je vhodná k použití jako izolační přepážka mezi kamna a nábytek, mezi sporák a. Možnost zakoupit kování pro montáž na stěnu (montáž je jednoduchá). Sklo si můžete vybrat průhledné, mléčné, kouřové. Hranu brus nebo fazetu.


Kamnové zástěny se dělí na za kamna a před kamna. Skladem - do dnů 5Kč bez DPH. Krbová zástěna chrání horké části otevřených i zavřených krbů před dotykem. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů.


Krbový paravan - zástěna před kamna a krby, třídílný, výška cm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Secesní zástěna před klasická kamna. Jedná se o obecný kov niklovaný.


Na své zadní straně je opatřena raženou autorskou značkou. Přijďte se podívat a koupit kamna , která potřebujete! Léto bude extrémně chladné. Kamna z osobního inventáře bradavického šafáře Rubeuse Hagrida.


Kamna jsou v současnosti před renovací) víc. Kvalitní zaoblený krbový paravan s motivem Koloseum - ochranná zástěna před krby a kamna od rakouské značky Lienbacher, barva černá. Navíc zahradní zástěny za trvale nejnižší ceny. Chrání před jiskrami a uhlíky, které vylétají z krbu. Ochrání podlahovou krytinu ale i děti a domácí mazlíčky.


Dokonale se hodí k dalším produktům pro krb od. Praktická zástěna před kamna či krb, slouží jako zábrana pro děti, domácí zvířata. CZ Výroba a prodej bio krb. Více informací ID kod 311. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Předměty z kovů Ostatní.


Předchozí Obrazky ke zvolene ko. Skleněná zástěna před krby obdélník 800x500mm. KRBOVÁ ZÁSTĚNA Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům, práškově lakovaná. Pevná síť chrání před jiskrami z krbu.


Dekorativní kování představuje ozdobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky