úterý 1. září 2020

Zákrytová deska šachty

Zákrytová deska šachty

Mohou být půlené nebo s různými kruhovými, případně čtvercovými otvory. Zákrytová deska s revizním vstupem umožňuje snadný přístup do šachty , bez nutnosti manipulace s deskou. Víko šachty tvoří železobetonová deska s osazeným vstupním poklopem. WN 15pro kanalizaci velkých rozměrů (Prefa-brno).


Jsou určeny pro osazení na šachtovou skruž k přechodu na jinou velikost a tam kde se nevejde konus. Přechodové desky lze také osazovat na šachtová dna. Betonové zákrytové desky na betonové šachty se používají tam, kde z hlediska výšky šachty nelze použít betonový konus. Revizní šachty a skruže. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz.


Univerzální zákrytové desky (stříšky) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. BEST - ZÁKRYTOVÁ DESKA I, II v přírodní a karamelové barvě je nyní v dostatečném množství skladem! Platí do vyprodání zásob. Detail položky - základní - ZÁKRYTOVÁ DESKA ŠACHTY BBC - kó j. BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA V - BÍLÁ, ŽLUTÁ. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit.


Zákrytová deska šachty

Zakrytova deska e konus. Armování odpovídá požadavkům na zatížení dopravou D 400. Dílce jsou určeny pro zabudování pod úroveň terénu.


Charakteristická pevnost betonu v tlaku na válcích fck nesmí být nižší než MPa (N.mm-2). POKLOPY, MŘÍŽE A LAPAČE. ZáKRyTOVá DESKA Stavební dílec pro vodorovné zakrytí šachty , nad kterým je umístěn vyrovnávací prstenec nebo poklop.


Zákrytová deska šachty

VyROVNáVACí PRSTENEC Stavební dílec sloužící k vyrovnání výšky šachty s terénem. Další součástí studničního programu je zákrytová deska , která zajišťuje přesné, bezpečné a pohledově sladěné zakončení šachty. V základní nabídce je zákrytová deska vcelku a nebo půlená.


Navíc lze zákrytovou desku dodat s otvorem požadovaných. Dílce pro vstupní šachty KANALIZAČNÍ ŠACHTY DN 8typ Q. ELASTOMEROVÉ TĚSNĚNÍ – obchodní zboží. ACHTOVÉ VYROVNÁVACÍ PRSTENCE. Za obecnou značku je nutné v místě grafi cké značky uvést provedení. Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako ochranné komory pro umístění vodoměrů.


Svou nízkou hmotností a čtyřmi zabudovanými manipulačními šroubovými úchyty M1 zaručují vynikající manipulaci při ukládání. Zákrytové desky s označením ZDV jsou vyráběny vibrolisováním se štípanou pohledovovou stranou jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k tvarovkám Face block. Vodoměrná šachta je navržena pro třídy zatížení Aa nebo B125. Poklopy na šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace. R kvalitní šachtové poklopy.


V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky