pátek 18. září 2020

Zarážka na knihy diy

Zarážka na knihy diy

Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí! New Yorská společnost Skip Hop se vždy snaží navrhnout inovativní design pro náročné rodiče i děti. Jejich hlavním poselstvím je vytvořit přátelský, funkční a bezpečný produkt, který se ale také bude líbit a bude se hodit do každého prostředí. Zarážka na knihy v chalupářském stylu retro.


Zarážka na knihy diy

Apr This Pin was discovered by ina gro. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Scribbler je internetový lifestylový magazín, který je určen pro ženy i muže všech věkových kategorií, tedy pro ty, kteří číst atraktivní témata z různých oborů a které nebaví čekat, až se na stánku objeví nová tištěná verze jejich oblíbeného časopisu. Zde najdete originální a umělecké fotografie, art projekty a diy návody zarážky na knihy – Creativelife. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre.


My se postaráme o doručení. Poté provázkem omotáme lahev, asi až krát podle tloušťky skla, přesně v místě, kde ji chceme rozdělit, a konce zavážeme na uzel. Vinylové desky zažívají renesanci!


Moderní retro stojánek je ideální pro domácí knihovnu, ale i do kanceláře nebo kavárny apod. Balení obsahuje dva kusy. Pokud budete mít obal na konkrétní knihu, můžete přední a zadní stranu sešít stejně. Já dělala obal tak, aby se dala regulovat tloušťka knihy.


Takže si sešijeme zadní stranu tak, že napočítáme oček od ukončeného oka a sešijeme. To stejné uděláme na druhé straně. Je to z Ikea, teď na to čučím, je to nerez a určitě to nestálo moc, doporučuji zajít do IKEA a podívat se na to, máme to už minimálně roky, jak říkám nerez takže není co řešit, vypadá to jako kdybych to teď přinesl z IKEA. Pokud ti to pomůže, tak čárkový kod je na tom 600. Uklízíte si pravidelně pracovní stůl?


Zarážka na knihy diy

Pak určitě víte, jakou moc mají organizéry. A pokud ne, zkuste se zamyslet, co dokáže takový pořadač nebo krabice. Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení v různých rozměrech, tvarech i barvách.


Potom najdete i ten lísteček s poznámkou z minulého týdne. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme. Máme skoro všechno a hned. Knížky máme doma určitě všichni.


Velké, malé, strašidelné, romantické, praktické, či dětské. Všechny knížky potřebují zarážku, aby hezky stály na svém místě. A klasické tištěné papírové knihy si zaslouží i přírodní a stylové zarážky. Vyrobíme si je tedy ze dřeva a budou nejen praktickou pomůckou, ale i. Zútulněte si svůj domov nebo si zařiďte úplně nový s naší švédskou značkou IKEA.


Cenově dostupný nábytek a vybavení do každé domácnosti pořídíte v obchodě i online. Tak vzhůru za lepším bydlením! Drobné mušle a lastury se po prodírkování dají použít jako knoflíky. Velká škeble zase poslouží jako originální držák na mýdlo a vyplněná velká lastura může sloužit jako originální zarážka na knihy.


Udělejte si svůj domov ještě útulnější s dekoracemi a doplňky podle svého gusta. U nás najdete dekorace do dětského pokoje, hodiny, obrazy, vázy, ale i pokojové květiny nebo oblíbené samolepky na zeď. Tisíce dekorací všech stylů - od retra po moderní, od Provence po vánoční dekorace.


Stejně tak můžete namáčet staré učebnice, politickou literaturu apod. Záměrně nepíši knihy , ty mám ráda… ale ne vše, co se tváří knihou za knihu považuji #128578; Mohou sloužit jako dekorace, stoleček nebo zarážka na knihy … Dále mne zaujalo využití betonu a předmětů do nich zalitých. Jako forma slouží nějaká.


Vítejte v českém internetovém obchodu MojeNákupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky