pondělí 7. září 2020

Zavařovací hrnec pozinkovaný 20l

Zavařovací hrnec je skvělým pomocníkem pro zavařování různých druhů potravin. Oceníte jej zejména při sklizni a zavařování jarní a letní úrody ovoce a zeleniny. Poklice opatřena otvorem pro teploměr.


Na vaše kuchařské umění se těší přes 14kastrolů a hrnců. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Hrnec zavařovací pozink l bez pouzdra.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Naše hrnce jsou vyrobeny z kvalitního plechu, který vydrží každou zátěž. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Pozinkování jim dává odolnost a dlouhou životnost. Jak vybrat zavařovací hrnec.


Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou. Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým.

Využijete jej také k zavařování masa nebo hub. Tento je vyrobený z pozinkovaného kovu a má objem litrů. Je vhodný na plynový sporák, elektrickou plotýnku nebo sklokeramickou desku.


Pouzdro a teploměr je potřeba dokoupit zvlášť. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly. Kč (€29) 43Kč ( €1) bez DPH. Dostupnost: skladem u dodavatele.


U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Všechny informace o produktu Hrnce Kovotvar hrnec 20l s poklicí pozinkovaný , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kovotvar hrnec 20l s poklicí pozinkovaný. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Kč hrnec zavařovací 20l Zn. Bay Gifts to the Rescue.


Zn Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOS-domácnost. Z důvodu mimořádné situace, která nastala šířením koronaviru nařídil jednatel společnosti zastavení expedice zásilek od 16. Smaltovaný zavařovací hrnec s roštem využijete na vaření velkých objemů, zabíjaček z domácí porážky, můžete v něm zavařovat sklenice ve dvou vrstvách - maso, ovoce, zeleninu, čalamády,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky