středa 16. prosince 2020

Zabijačkový kotel bazar

Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Pařák, kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách. Technické údaje Výška 900mm Šířka 640mm Průměr kouřového hrdla 125mm Hmotnost cca kg Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý tepelný výk.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Ma jediny vetsi nedostatek a to ulomenou “packu” na dvirku od topeniste. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Přes půl milionů uživatelů za den. Stroje - Zabijackovy kotel bazar. SMALTOVANÉ KOTLE NA ZABIJAČKU.

Velký výběr smaltovaných kotlů za nízké ce. V zabíjačkovém kotli vaříme hlavně zabijačkové pochoutky - ovar, jitrnice, jelita, tlačenky a nakonec i zabijačkovou polévku. Zde naleznete inzeráty s tématikou kotle na tuhá paliva.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kotle na tuhá paliva, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky kotle na tuhá paliva na Vámi zvolené téma inzerce. Pařící kotle, pařáky, kotle na paření, kotle na maso, zabijačkové kotle, kotle na zabijačku a na zabíjení prasat a drůbeže. V naší nabídce najdete nejenom kotle, které se využívají při pořážce drůbeže na spařování peří drůbeže, ale i kotle, které se využívají při zabijačce na vaření masa a tekutin, omáček.


Parak kotel - bazar - Bazoš. Vybírejte z inzerátů. Kotel zabíjačkový, pařák l, výklopný, smaltovaný - inzerce.


Prodám kotel na vaření brambor nebo zabíjačku ve stavu dle fota - upadlý kouřovo zrezivělý popelník a na vnitřek dvířek je potřeba přinýtovat plech, obal nastříkat stříbřenkou, pro klempíře hračka. Prodám zabíjačkový kotel Prodám bazar Ústí nad Orlicí : Velmi zachovalý zabíjačkový kotel v Lanškrouně. Bazar online, inzerce zdarma. Smaltované a nerezové kotle a kotliny.


Kotle, kamna a bojlery.

Prakticky pro tuto činnost nevyužívaný. Kupujte výhodně a levně. Prodáme plynový kotel na vaření zabíjačky, zavařování ap.


Nevyužívaný kotel na ohřev vody - zabijačkový kotel. Dříve byl používán na zavařování, vhodný na zabijačku a podobně. V případě zájmu napište, možno domluvy. Foto před údržbou) Platí do smazání. Nabízíme kvalitní a spolehlivá repasovaná akumulační kamna značky Fikoterm.


Repasovaná kamna mají nový lak v hnědobéžové kombinaci, vnitřní systém je kompletně zkontrolován, vyčištěn a uveden do bezchybného funkčního stavu, tepelná izolace je zcela nová. Vážený zákaznici Naš shop je v stálé provozu bez omezení. Zboží si můžete objednat klasickým způsobem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky