středa 9. prosince 2020

Zewa soutěž

Zakupte kapesníčky Zewa a vyhrajte pračku! SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA, GRATULUJEME VŠEM VÝHERCŮM. Akce platí při zakoupení alespoň balení kapesníčků Zewa v období od 27. Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel. Vyhraj se Zewou - Zewasoutez.


Registrovat účtenku - Zewasoutez. Kombinace suchého a vlhčeného toaletního papíru vede k pocitu luxusní čistoty. Napište nám do komentáře, který z toaletních papírů se domotá až k balení Zewa Almond Milk a. Je nutné nakoupit zboží nad určitou částku? Ne, do soutěže budete zařazeni díky nákupu v jakékoliv hodnotě.


Hledáte nejlepší tipy na úkli nápady na tvoření s dětmi nebo nejlepší způsob, jak využít oblíbený toaletní papír Zewa , kuchyňské utěrky a kapesníky? Poradíme vám, jak co nejlépe pečovat o vaše nejbližší. Chceme, abyste s námi měli co nejvíce důvodů k radosti.


Nejen z příjemného prostředí prodejen, širokého sortimentu a skvělých cen. Proto pro vás nově připravujeme soutěže, v kterých máte šanci získat další odměnu za nakoupené zboží. Všechna jména výherců jsou už známá a výhry pro nejrychlejší již byly rozeslány.


Celý Říjen a Listopad Vám spolu se Zewou rozdáváme tabletů za nákup produktů. Máme pro vás další soutěž ! Zastavte video ve chvíli, kdy v očích masky uvidíte dvě loga Zewa na pošlete nám fotografii do komentáře pod příspěvek. I letos jsme pro vás připravili adventní kalendář. Při zakoupení toaletního papíru ZEWa můžete vyhrát tablet.


Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká. Soutěž CEWE FOTOKNIHA ROKU startuje za pár. Víte, která oblast Francie je světoznámá pro svá levandulová pole? Napište nám odpověď do komentáře a vyhrajte 3x balení toaletního papíru Zewa Deluxe Lavender Dreams.


Známe výherce soutěže o dárkové balení papírových kapesníčků Zewa Softis. Smrkáte kvůli alergii, kudy chodíte, a letní radosti vám kazí odřený a bolavý nos? Pak právě vám byla určena soutěž o dárkové balení kapesní. Kupte 6x Mattoni ochucená l (libovolná kombinace). Soutěžte s námi o nové balení kapesníků Zewa Softis Style.


Zastavte GIF ve chvíli, kdy se odhalí celý produkt a vložte screenshot do komentáře. Zewa společně s naši firmou organizuje soutěž o spoustů krásný dárků a výher. V tomto termínu stačí nakoupit jakýkoliv výrobec Zewa a zaregistrovat svoji účtenku.


Těšíme se na všechny soutěžící. Zima je krásné období, ale málo kdo z nás se vyhne Rýmičce. Aby byl boj vyvrovnaný nasadili jsme v prosinci na řetězce Albert HM team našich hostesek, které Vám jako dárek k nákupu produktů Zewa rozdávali antibakteriální kapesníky Zewa Protect.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky