pondělí 28. prosince 2020

Zavírací nože heureka

Máte vybrané filtry: zavírací. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhl.


Zavírací záchranářský nůž s asistovaným otevíráním.

Pracovní nože ) Hodnocení produktu:. Zahradnický nůž - zavírací roubovací 8NH MIKOV s čepelí z nerezové oceli 4- 55HRC. Střenka nože je z plastu. Délka nože je 1mm a délka rukojeti 1mm.


Francouzské zavírací nože Opinel jsou generacemi prověřenou klasikou. Klasické zavírací nože Nabízíme tisíce různých kapesních zavíracích nožů. Jsou přehledně roztříděny do odpovídajících kategorií, abychom vám usnadnili výběr.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Vybírejte si Špendlíky a zavírací špendlíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Rozumná kvalita za NEJNIŽŠÍ možnou cenu!


Kapesní nůž - Vyhledávání na Heureka. Zde se nacházíte: Heureka. Klasický zavírací nůž typu motýlek od španělského výrobce Joker. Lehká dvoudílná hliníková rukojeť je zajištěna.


Nože značky Bestech Knives. Otvírák na konzervy, Pilka na dřevo, zavírací. Značka ANGLO ARMS je u nás doma. Jsme výhradní distributoři a nabízíme kompletní sortiment a individuální přístup ke. Je vybavený mnoha nástroji jako je pilník, pilka, otvírák na láhve, otvírák na konzervy a křížový.


Nůž Walther PMasivní zavírací nůž Walther P99. One-Hand otevírání nože za pomocí čepu na čepeli. Rychlé OneHand otevírání nože díky výstupku čepele Blade Flip.


Nůž CRKT MAluminum folder, hladké ostří.

Celková déka nože je 2cm. Cr17MoV, která má délku 1m. Součástí nože je i kožené pouzdro. Walther Multi Tac PRO Tento model je spojením taktického nože s nejpotřebnějším nářadím.


Nůžky, Plochý šroubovák, zavírací. Sandvik 12Coceli, která vyniká. Rukojeť nože je z olivového dřeva. Nůž má klasický tvar vyhlášených francouzských nožů Laguiole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky